Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hlúpučká Paris Hilton netuší, s kým chodí... Koho teda oblizuje?!

Paris Hilton prichádza na oslavu vlastných narodenín Zobraziť galériu (17)
Paris Hilton prichádza na oslavu vlastných narodenín

LOS ANGELES - Bohatá dedička hotelového impéria sa už niekoľko dní teší z nového zajačika, s ktorým sa neváhala vášnivo bozkávať ani pred objektívmi striehnucich paparazzov. Na otázku, či momentálne niekoho má, však Paris odpovedala rozpačito ako dievčatko z materskej školy!

Hollywoodska kráska aj tento rok oslávila narodeniny vo veľkom štýle. Od 18. februára, kedy oficiálne dovŕšila 28 rokov, už stihla veľkolepú párty usporiadať hneď niekoľkokrát. Spoločnosť jej okrem najbližších priateľov robil aj najnovší úlovok Doug Reinhardt, ktorý sa profesionálne venuje baseballu.

Nadšenú Paris gratulanti, samozrejme, zasypali množstvom darčekov, no najbohatšej nádielky sa jej dostalo práve od nového milenca. Snáď najväčšiu radosť jej urobila živá hračka od Douga v podobe roztomilého šteniatka.

Príťažlivá blondínka sa v pondelok objavila v populárnej televíznej talkshow moderátorky Ellen DeGeneres. Ich vzájomný rozhovor nabral slušné obrátky hneď v úvode, keď sa Ellen hosťujúcej dámy na rovinu opýtala, či má nejakú známosť. Prekvapená Paris rozpačito pokrčila ramenami a s úškrnom sa zmohla len na afektované: "Neviem."

Hlúpučká prominentná kráska priznala, že v jej živote naozaj niekto figuruje, až keď Ellen ukázala kompromitujúcu fotografiu z predošlej noci. Na nej sa s Dougom tvária ako dve prísavky. Ktovie, čo všetko jej ešte bude treba z milostného života dovysvetľovať...


Paris Hilton netuší, či s niekým chodí.





Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu