Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tehotná Zuzana Hajdu: Hrozí jej „násilný“ pôrod!

Zuzana Hajdu Zobraziť galériu (5)
Zuzana Hajdu

BRATISLAVA – Už len dva dni! V nedeľu by podľa stanoveného termínu mala Zuzana Hajdu (33) porodiť svoju dcérku. Topky.sk však zistili, že bábätku sa na svet nechce a možno ho budú musieť vyvolať lekári.

Včera sa nám podarilo zachytiť Zuzanu Hajdu krátko po lekárskej kontrole. Dozvedeli sme sa, že na nedeľný pôrod to zatiaľ veru nevyzerá. „Zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by som v blízkej dobe porodila,“ povedala nám Zuzana. „Bábätku sa tam zatiaľ páči,“ dodala.

Chvíle do pôrodu už teraz nie sú pre bývalú moderátorku úplne príjemné. „Nervozita stúpa,“ prezradila nám. V týchto chvíľach už na Zuzanu môžu prísť pôrodné bolesti hocikedy, aj keď to tak podľa lekárov zatiaľ nevyzerá. „Keď budem prenášať o týždeň, príjmu ma do nemocnice a pôrod mi vyvolajú,“ dozvedeli sme sa. Snáď prebehne narodenie jej prvého potomka čo najhladšie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu