Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zaujímavá zábavka tehotnej Zuzany Hajdu: Sleduje pôrody na internete!

Zuzana Hajdu Zobraziť galériu (6)
Zuzana Hajdu (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Čoskoro to príde! Bývalá moderátorka Zuzana Hajdu (33) by mala začiatkom apríla porodiť svoje prvé dieťa. Topky.sk zisťovali, ako sa na túto udalosť pripravuje. Pýtali sme sa aj na to, z čoho má obavy.

Necelé tri týždne zostávajú Zuzane Hajdu do pôrodu. „Cítim sa veľmi dobre. Asi je to ticho pred búrkou,“ povedala nám bývalá moderátorka, ktorá si v tehotenstve už zažila aj chvíle strachu. Tesne pred počatím totiž absolvovala onkologický zákrok a v šiestom mesiaci ju potrápila ťažká chrípka. „Najhorší pre mňa bol ale ôsmy mesiac, vtedy sa mi stále chcelo spať,“ prezradila nám Zuzana.

Teraz sa už veľmi teší na dcérku Elissu a pripravuje sa na pôrod. „Práve teraz jeden pozerám cez internet. Ale nechcem vedieť úplne všetko, niekedy je lepšie vedieť menej,“ tvrdí Zuzana. Žiadne špeciálne prípravy teda u nej nehrozia. Známa blondínka sa len snaží prežiť posledné dni bez stresu. „Ja len dúfam, že to nepríde skôr, lebo psychicky sa pripravujem na pôrod až v tom štyridsiatom týždni,“ zverila sa nám budúca mamička, ktorá je teraz na začiatku 38. týždňa tehotenstva.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu