Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zuzana Hajdu: Štyri mesiace je v tom! Poznáme meno potomka!

Zuzana Hajdu s manželom Mustym Mahmudom Zobraziť galériu (7)
Zuzana Hajdu s manželom Mustym Mahmudom

BRATISLAVA - Ďalšia prominentná blondína je tehotná! Baby boom zasiahol po Michaele Čobejovej (37) aj Zuzanu Hajdu (33). Sexi moderátorka je takmer v piatom mesiaci tehotenstva a už začiatkom apríla by mala priviesť na svet dievčatko. Topky.sk poznajú meno jej bábätka.

Potvrdené. V požehnanom stave je aj niekdajšia hviezda večerného spravodajstva televízie Joj. Radostnú správu potvrdila portálu topky.sk samotná Hajdu. ,,Áno, je to pravda. Dozvedela som sa to hneď týždeň potom, ako som otehotnela," povedala s nadšením v hlase.

Na materské povinnosti si exmoderátorka ešte počká. Momentálne je na konci štvrtého mesiaca. Mamičkou sa stane až na jar. Termín pôrodu má určený na piateho apríla budúceho roka. Včera absolvovala tzv. malý 3D ultrazvuk. Dieťatko však bolo otočené chrbtom, a tak nebolo jasné, o aké pohlavie ide. Lekárka s dlhoročnou praxou sa však domnieva, že svetlo sveta uzrie dievčatko.

Zuzana s manželom Mustym Mahmudom (34) pre svoju potencionálnu dcéru už dokonca vybrali meno. Okruh zúžili na tri možnosti. ,,Rozhodujeme sa. Buď sa bude volať Elisa, Sandy alebo Jenny," dodáva blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu