Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polonahá Adela vo výklade frflala: Moji kolegovia to mali ľahšie!

Adela Banášová vo výklade. Zobraziť galériu (12)
Adela Banášová vo výklade.

BRATISLAVA/PEZINOK- Má to za sebou! Moderátorka Adela Banášová (28) sa dnes postavila len v plavkách do výkladu jedného z pezinských obchodov. Splnila tak stávku, ku ktorej sa zaviazala v Hodine deťom. Trochu sa však aj popri tom posťažovala.

Adela Banášová v plavkách! Takýto pohľad sa dnes naskytol Pezinčanom, ktorí prechádzali cez Radničné námestie. Adela nestála polonahá na verejnosti, aby si zvýšila popularitu, ale kvôli Hodine deťom. Bola to posledná stávka v rámci tohto projektu. „Nemyslím si, že som zlatým klincom. To, že plním stávku posledná, bolo skôr z časových dôvodov,“ povedala nám Adela.

Keďže sú však už zvyšné stávky za nami, môžeme porovnávať.  Zdá sa, že tá Adelina predsa len bola z tých ťažších. A myslí si to aj samotná moderátorka! „Oproti niektorým určite! Niektoré boli skôr také relaxačné,“ trošku si pohundrala na adresu svojich kolegov. Nakoniec sa však s vystavovaním svojho tela celkom zmierila a pokojne pózovala okoloidúcim, ktorí si ju fotografovali i nakrúcali. Dokonca nám povedala, že by nemala problém obliecť si do výkladu bikiny. „Veď brucho mám pekné,“ so smiechom okomentovala túto alternatívu.

Sledujte TOPKY TV: Adela Banášová o polonahom pózovaní vo výklade.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu