Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adela to rozbalila v sexi šortkách: Fíííha, to je riťka!

Adela Banášová na tréningu s Petrom Modrovským. Zobraziť galériu (10)
Adela Banášová na tréningu s Petrom Modrovským. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – „Svet je krásny zadok a záleží od vkusu...,“ spieva sa v skladbe Petra Nagya. Text známeho hitu by sa dal pokojne využiť aj v prípade Adely Banášovej (28). Tá si na stredajší tréning navliekla iba krátke šortky, ktoré odhalili jej vypracované nohy. A nielen to!

Plavovlasú moderátorku sme prichytili na tanečnej lekcii s Petrom Modrovským. Adela bola odetá iba do ružového trička a krátkych šortiek, v ktorých vrtela bokmi o sto šesť. Prípravy na blížiacu sa šou Let´s Dance 3, kde bude s Kráľom tanečného parketu z prvej série drať topánky, sú teda v plnom prúde.

„Som teraz trochu schudnutá, pretože som bola týždeň chorá. No nepripadám si nejaká vzorová. Jem stále,“ reagovala Adela, keď sme sa jej spýtali, či sa nejako špeciálne stará o postavu. Svojimi štíhlymi nohami by však schovala do vrecka nejednu modelku. „Do posilňovne chodím iba vtedy, keď mám čas. A keď už cvičím, tak preto, aby som svalstvo spevňovala, nie naberala,“ vysvetľuje pre topky.sk recept, ako vylepšuje svoje telo. Nuž, posúďte sami, ako sa vám páči Adelina postava.

Adela to rozbalila v
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Peter Frolo)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu