Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Po ulici beží bosá starena... Preboha, veď to je Angelina!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie

WASHINGTON - Tvorcovia amerického thrilleru s názvom Salt jeho hlavnú predstaviteľku Angelinu Jolie (33) ani trochu nešetria - práve naopak. Nielenže hollywoodskej kráske zmenili účes, ale navyše ju stavajú do pozícií, v ktorých má od sexsymbolu na míle ďaleko!

Strhaná tvár, vpadnuté líca, rozgajdaný sivý kostým ušpinený od krvi a dokonca bez topánok. Aj takto budeme môcť vidieť jednu z najkrajších herečiek strieborného plátna v jej najnovšej snímke, ktorej dokončenie je predbežne plánované na rok 2010.

Prvé zábery z natáčania sľubujú, že ani tentoraz nebude chýbať poriadna dávka akcie, vďaka ktorej je momentálne preverovaná Angelinina fyzická kondícia. Útla mamička šiestich detí totiž v týchto dňoch neustále behá po pľaci a s ruksakom uniká pred dvoma chlapíkmi v čiernych oblekoch, kvôli čomu jej však mimo kamier úsmev na tvári rozhodne nezamŕza.

Ktovie, ako absenciu rodičovskej výchovy znášajú herečkine malé ratolesti. V súčasnosti sa im totiž naplno nevenuje ani Angelinin partner Brad Pitt, ktorého zamestnáva projekt na pomoc obetiam hurikánu Katrina.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu