Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Fialová: Chúlostivé scény z jej života na obrazovke! Zhrabne až 500 € denne!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Lepšie to už ani nemohlo byť! Herečka Zuzana Fialová (34) si poriadne privyrobí. A nemusí sa ani príliš namáhať. Hrať bude totiž skoro samu seba. V novom jojkárskom seriáli stvárni postavu s podobným životným príbehom. A ten je veru poriadne chúlostivý...

Všetko zlé je na niečo dobré. Tentoraz to platí v prípade Zuzany Fialovej. So známou tmavovláskou sa život nemaznal, no práve prišla chvíľa, kedy z toho môže naplno ťažiť. V pripravovanej seriálovej novinke televízie Joj s názvom Ako som prežil dostala rolu Zlatice, ktorej manžel zahýba s milenkou. A práve s touto postavou zdieľa samotná herečka podobný životný osud.

„Ja sa netajím tým, že som bola opustená kvôli mladšej žene a že som sa cez to prekopala s malým dieťaťom,“ otvorene priznala topkám. Niekdajšia seriálová gynekologička teda stvárni rolu, ktorá jej je akoby ušitá na mieru. „Sčasti vychádzam aj zo svojho osobného príbehu,“ potvrdzuje talentovaná divadelníčka, pričom druhým dychom dodáva: „Myslím si, že mám z čoho čerpať. Dúfam, že to aspoň bude autentické.“

Za presvedčivosť si Fialová nechá poriadne zacvakať. Podľa informácií portálu topky.sk zinkasuje za jeden deň nakrúcania veľmi slušnú sumičku – až 500 eur! Výroba je plánovaná na päť dní, celkovo teda zarobí dve a pol tisíc eur, čo predstavuje približne 75 tisíc korún. V televízii však túto otázku nekomentujú. „K výške honoráru učinkujúcich sa nebudeme vyjadrovať,“ zatajovala hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová.

V súvislosti so Zuzaniným novým angažmá je rozhodne zaujímavé aj zistenie, že spolu s ňou sa na obrazovke objaví aj jej malý synovec Matúš. Šťavnaté vyjadrenia nielen k rodinkárstvu si môžete pozrieť v nasledujúcom videu.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu