Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Playmate Mináriková: Návrat na obrazovky! Je z nej inteligentná blondína!

Jana Mináriková v Paneláku Zobraziť galériu (14)
Jana Mináriková v Paneláku (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Silikónová plavovláska Janka Mináriková (27) nečakane ohlasuje veľký návrat na televízne obrazovky. Po Markíze skúsi šťastie v televízii JOJ. A to rovno v Paneláku!

Jojkársky Panelák poctila svojou návštevou aj prostoreká blondína Janka Mináriková. V dennom seriáli dostala rolu Evy. „Takže, postavička je blondínky, sexi blondínky a som veľmi šťastná, lebo táto úloha hrá blondínu, ale zároveň veľmi inteligentnú, čo si myslím, že sa stotožňujem,“ presviedčala topky Mináriková.

Tá je pre televízny biznis zrejme stvorená. Ponuku na učinkovanie totiž dostala od samotnej televízie. „No volala mi produkčná z Paneláku, takže idem skúsiť šťastie do tohto seriáliku,“ tešila sa z novej príležitosti. Veď zahrať si po boku Juraja Slezáčka či Alexandra Bártu je dnes snom každej Slovenky! A Janka si tento fakt patrične užívala.

„Som pripravená. Hlavne by som sa chcela držať textu, scenáru,“ prezradila nám svoju ambíciu Mináriková. Na pľaci to však vyzeralo inak. V scéne, kedy si objednáva v bare nápoj, si za každým pýtala úplne iný. Nevadí, stáva sa to aj profesionálom.

A čo na lukratívny flek v Paneláku hovoria jej blízki? „Sú spokojní, šťastní a zvedaví,“ povedala topkám Janka. Bodaj by nie! Veď Mináriková sa objaví v minimálne dvoch epizódach. Po Markíze to teda najnovšie skúša v Jojke. Nie je však vylúčené, že ani na Kolibe sa nezdrží nadlho. Janka si totiž už stihla vytýčiť aj nové pôsobisko. V hre sú zatiaľ dve televízie. „CNN? BBC?“ vtipkovala pred našou kamerou. Náhoda však vie vždy prekvapiť a šokovať. Tak ako blonďavá playmate. Tá zrejme v šoubiznise ešte posledné slovo nepovedala.


Sledujte TOPKY TV: Mináriková o tom, ako chcela byť samou sebe samou seba sebou sama!
<BR



>Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu