Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Playmate Mináriková: Ach Bože, tá sa zase doriadila!

Jana Mináriková v nedeľu na letisku v Barcelone. Zobraziť galériu (7)
Jana Mináriková v nedeľu na letisku v Barcelone.

BARCELONA/BRATISLAVA – Načo sa fintiť, keď sa nikto nepozerá? To si zrejme pomyslela playmate Janka Mináriková (27), ktorá si takto "zladená" vyrazila pred pár dňami na potulky svetom. Na letisku v španielskej Barcelone ju vyfotografoval náš čitateľ.

Playmate Mináriková: Ach Bože,
Zobraziť galériu (7)

Na Slovensku sa Janka Mináriková snaží vystupovať tip-top, no v momente, keď vystrčí päty za hranice, ide to s ňou dole vodou. Ako dokazuje fotografia od nášho čitateľa, blondínka si príliš námahy so svojim outfitom nedáva. Pri letmom pohľade to vyzerá tak, ako keby na seba navliekla všetky veci, ktoré sa jej už nezmestili do kufra, no nechcela ich nechať

 

doma. Šiltovka nasadená hlboko do tváre, ružový šál, bunda s leopardím vzorom, čierne nohavice a ako čerešnička na torte biele tričko končiace pod jej vznešeným pozadím. Takáto zamaskovaná sa premávala po letisku v Barcelone. 

Netreba však zabúdať na to, že jedným z dôvodov kamufláže môže byť aj fakt, že Jana Mináriková sa cíti ako hollywoodska hviezda, ktorá nechce, aby ju v zahraničí niekto spoznal. Koniec koncov, „svetové“ maniere už má. Dôkazom toho môže byť aj nedávne vyjadrenie k téme jej neúmyselného odhalenia bradavky na jednej párty. „Občas sa to stane aj známym americkým herečkám,“ povedala vtedy topkám.

V prípade blonďavej sexice nie je tento letiskový outfit jediným „prehreškom“ voči móde. Nie je tomu totiž tak dávno, čo si na jednu spoločenskú udalosť obula lodičky, v ktorých jej nohy doslova plávali.

<TD

Playmate Mináriková: Ach Bože,
Zobraziť galériu (7)



 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu