Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Let’s Dance 3: Pyco, vyber si, koho chceš namiesto Adely!

Kto sa objaví po Pycovom boku? Zobraziť galériu (11)
Kto sa objaví po Pycovom boku?

BRATISLAVA – Už čoskoro začnú opäť celebrity tancovať! A s nimi aj moderátorka Adela Banášová (28). Martin Pyco Rausch (31) si preto musí nájsť náhradu. Topky.sk prinášajú mená žien, ktoré sa zúčastnili konkurzu, a ďalších, ktoré by túto šancu ešte mohli dostať.

Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Tamara Heribanová (23) je redaktorkou ženského časopisu. Dcéra Aleny Heribanovej a priateľka Henricha Krejču však má skúsenosti aj s moderovaním – uvádzala už niekoľko plesov. Najnovšie sa zviditeľnila v klipe Mira Jaroša ku skladbe Čierne písmená.
Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Adriana Poláková (32) je markizáckou tvárou. Už niekoľko rokov moderuje Teleráno a zrejme sa chce vo svojej kariére posunúť ďalej - priamo do „prime time“. Na rozdiel od Adely Banášovej by pre Adrianu museli kostymérky pripravovať šaty s väčším horným objemom – moderátorka totiž priznala plastickú operáciu pŕs.
Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Eva Pribylincová (30) má skúsenosti s moderovaním z rádia aj televízie. V rozhlasovom éteri je známa ako Efa. S bývalou moderátorkou Let’s Dance Adelou Banášovou sa dokonca stretávala v rannom vysielaní istého rádia. Či sa však od Adely „nakazila“ aj vtipom a pohotovosťou, nie je isté.
Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Dagmar Dianová (31) je podobný „prípad“ ako Efa. Moderovala už v rádiu aj v televízii, naposledy magazín Naplno a zdravo na STV 3. Relácia však veľmi rýchlo skončila. Didiana preto zamierila rovno na konkurz Let’s Dance 3. Zaujímavé je, že prezývku Didiana dostala, keď sa zakoktala pri vlastnom mene.
Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Barbora Rakovská (22) možno dostane druhú šancu. Mladučkú moderátorku vytiahla Markíza z počasia do šou Slovensko má talent. Napriek kritike médií a aj samotných divákov, televízia Barborin výkon obhajovala. A keďže bývalá rosnička ešte nedostala ďalšiu reláciu, možno sa postaví na pódium vedľa Martina Pyca Rauscha.
Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Zuzana Fialová (34) by určite bola zásahom do čierneho. Šou dôverne pozná a vyzná sa aj v tancoch – veď prvú sériu Let’s Dance vyhrala, v druhej sa uplatnila ako porotkyňa. A hovorí sa, že do tretice všetko dobré. Jedinou prekážkou by mohla byť Zuzanina zaneprázdnenosť, keďže kvôli termínom v divadle musela odmietnuť moderovanie Eurovízie.
Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Martina Šimkovičová (37) by sa z takejto ponuky určite tešila. Moderátorka Televíznych novín sa nikdy netajila túžbou zatancovať si v tejto šou. No Markíza ju akosi nevypočula a Martinu medzi tancujúce celebrity nezaradila. Náplasťou by teda mohol byť moderátorský flek. Veď Adela s Pycom tiež v prvých dvoch sériách Let’s Dance predvádzali krátke „tanečky“.
Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Vera Wisterová (31) už má s reality šou skúsenosti. No zatiaľ iba zo zákulisia – robila totiž Nočnú šou k Neveste pre milionára, či Elán je Elán Špeciál. Možno by si už zaslúžila stáť aj na hlavnom pódiu. Peknej ryšavke totiž nechýba zmysel pre humor ani pohotovosť a vo večerných šatách vyzerá nádherne. Určite by ju každú nedeľu obdivoval aj jej zatiaľ utajovaný nový priateľ.
Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins (36) už pre Markízu odmoderovala vyhlasovanie hudobnej ankety Slávik. Hoci je Dara speváčka, je jasné, že hudbu cíti a k tancu má pozitívny vzťah. Do nablýskanej šou by sa Dara jednoznačne hodila. No na rozdiel od Slávika, kde bola tou hlavnou moderátorkou, v tanečnej šou by prím jednoznačne hral ostrieľaný Pyco.
Let’s Dance 3: Pyco,
Zobraziť galériu (11)
Petra Polnišová (32) by bola určite príjemným oživením Let’s Dance. Typovo je síce úplne iná ako Adela, no humorom sú si dosť blízke. Veď Petra dokonca vyhrala minulý rok OTO 2007 v kategórii Humorista a následne aj kategóriu Absolútny OTO. Tento rok sa na galavečere mihla na chvíľu v úlohe moderátorky. Skúsenosti s dlhotrvajúcimi šou má z Celebrity Campu.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu