Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Leoš Mareš na Markíze: Bude moderovať Let´s Dance 3?!

Vychytený moderátor Leoš Mareš.
Vychytený moderátor Leoš Mareš.

BRATISLAVA – Znova budeme tancovať?! Topky.sk sa dopočuli, že televízia Markíza chce na jar spustiť nový projekt. Pošepkáva sa, že by to mala byť úspešná tanečná šou Let´s Dance 3. A moderátorom by podľa našich informácii mal byť Čech Leoš Mareš (32).

Najlepší a najdrahší český moderátor Leoš Mareš sa chystá na Slovensko. Televízia Markíza ho totižto oslovila na spoluprácu. V mediálnych kruhoch sa pošuškáva, že by mal moderovať tretie pokračovanie úspešnej tanečnej šou Let´s Dance.

Topky.sk na margo spolupráce s najsledovanejšou slovenskou televíziou oslovili aj samotného moderátora. „Stále je to v rovine jednania. Televízia Markíza mi nedovoľuje o tom ešte hovoriť,“ nepoprel ponuku, ktorú dostal od Markízy. Podľa jeho slov však nejde o tanečnú šou. „Let´s Dance to nie je,“ tvrdil nám.

Moderátor sa na Slovensku začal objavovať čoraz častejšie koncom minulého roku. Dokonca si prišiel pozrieť aj finále šou Slovensko má talent, kde mu robil spoločnosť generálny riaditeľ televízie Markíza Václav Mika.

V súvislosti s Marešovým novým angažmá a tanečnou šou sme oslovili aj hovorkyňu televízie Markíza Oľgu Dúbravskú. Tá však napriek niekoľkým našim pokusom o spojenie s ňou nereagovala na telefonáty ani mail.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu