Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajný zoznam mien: Ktoré celebrity budú tancovať v Let´s Dance 3?

Toto sú horúci kandidáti. Zobraziť galériu (7)
Toto sú horúci kandidáti. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Polka, valčík, rumba, či samba. Takýmito rytmami bude žiť čoskoro opäť celé Slovensko. A topky.sk poznajú prvé mená hviezd, ktoré si „zahopsajú“ v markizáckej tanečnej šou Let´s Dance 3.

Celebrity budú znova tancovať! V tretej sérii tanečnej šou Let’s Dance, ktorá by sa mala na obrazovkách Markízy objaviť od polovice apríla, sa počíta s českou speváčkou Ivetou Bartošovou. Topky.sk informovali o jej účasti ako prvé. „Áno, ponuku som prijala,“ potvrdila nám pred pár dňami Bartošová.

Okrem nej si na parkete zatancujú aj známe osobnosti zo slovenského šoubiznisu. Podľa našich informácií sa v šou objaví moderátorka Adela Banášová. Tentokrát však v role tanečníčky. „Zahopsá“ si aj moderátor Juraj Mokrý a v hre je aj herec Filip Tůma.

O potvrdení svojej účasti ešte stále uvažuje herec Tomáš Maštalír. Markizácke farby bude zrejme tentokrát zastávať tvár hlavného spravodajstva Martina Šimkovičová. „Jej účinkovanie je ešte stále otázne. Rovnako tak aj mená ďalších súťažiacich,“ dozvedáme sa od nášho zdroja. Takisto vraj ešte nie je definitívne vybratý moderátor šou.

V súvislosti s touto pozíciou sa skloňujú mená ako Martin Pyco Rausch, Braňo Bruno Ciberej, Barbora Rakovská, či český moderátor Leoš Mareš. Uvidíme, kto bude nakoniec divákov sprevádzať týmto jarným ťažiskovým projektom Markízy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu