Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Diamantová Mórová: Šperky za nehorázne prachy!

Diana Mórová s drahými doplnkami. Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová s drahými doplnkami.

BRATISLAVA – Hriešne drahá! Ocenenie OTO 2008 v kategórií najlepšia herečka získala Diana Mórová (39), ktorá si večer poriadne vychutnala. Pre svoju cenu si prišla v nádhernej róbe a v diamantových šperkoch.

Sympatická herečka Diana Mórová si na nedostatok hereckých možností nemôže sťažovať. Nedávno mal premiéru slovenský film Tango s komármi, kde si zahrala jednu z hlavných ženských postáv.

Okrem toho účinkuje v divadle a rovnako tak ju diváci môžu vidieť aj v jojkárskom seriáli Panelák. A práve vďaka nemu získala ocenenie najlepšej herečky - aspoň si to myslí samotná Mórová. Sošku získala napriek tomu, že víťazstvo nečakala. 

„Myslela som si, že vyhrá naša mamička vytúžená (Michalea Čobejová). Ale tešilo ma to. Ja som ani nevedela, čo tam rozprávam,“ povedala nám herečka po prenose. Tá okrem výbornej nálady žiarila aj v nádhernej róbe a v ešte krajších šperkoch.

Topky.sk sa preto Diany Mórovej spýtali, kto je ich tvorcom a koľko stáli. „Tie šaty mám od Andrei Paldan, ktorá ich navrhla pre kolekciu do Ameriky. Šperky sú ručne robené značky Elen Russo. Sú to diamanty s topásom. Sú špeciálne k týmto šatám. Stáli milión dvesto tisíc korún (zhruba 40 tisíc € ),“ netajila čerstvá držiteľka OTA.

Sledujte TOPKY TV: Diana Mórová o svojom víťazstve v OTOvi a drahých šperkoch.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu