Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prichytení (ex)milenci Judínyová a Gotti: Erika, čo to má znamenať?

Erika Judínyová a Mário Gotti sa Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová a Mário Gotti sa "zašili" v odľahlej časti klubu.

BRATISLAVA - Neskryli sa! Ručička na kolienku, hrkútanie vo dvojici a spoločný odchod domov! Tak vyzerala štvrtková párty, ktorú si nedali ujsť rozhádaní milenci Erika Judínyová (37) a Mário Gotti (38).

Zdá sa, že k sebe opäť hľadajú cestu. Moderátorka markizáckej Smotánky a fotograf si skúšajú po hektickom období zlepiť to, čo z ich vzájomného mileneckého vzťahu zostalo. Dôkazom môžu byť aj zábery, ktoré sa nám podarili urobiť na štvrtkovej párty. Tá sa konala v jednom bratislavskom diskoklube.

Dvojica sa počas celého večera snažila skrývať a vyhýbať záujmu médií. Preto sa „zašili“ v jednej časti podniku, kde sa nezdržovalo veľa hostí. A tam to medzi nimi len tak iskrilo. Flirtovali spolu a vymieňali si vzájomné dotyky. Ako teda vidno, okrem práce si stihla Judínyová „poriešiť“ aj súkromie, keďže ju Mário Gotti chytal v zápale komunikácie za koleno. A aby toho nebolo málo, dvojica odišla z tohto žúru naraz. To, kam viedla ich spoločná cesta, vedia len oni.

Na tom všetkom by nebolo nič zvláštne - veď ani jeden z nich nemá partnera, ale... Približne pred mesiacom sa tajní milenci Erika Judínyová a Mário Gotti rozhádali. Problém nastal vtedy, keď plavovlasú moderátorku vybozkával na jednej párty dlhoročný kamarát Sagvan Tofi. To sa však nepáčilo Gottimu. A nastal medzi ním a markizáčkou problém, po ktorom nasledovala mediálna prestrelka. Jej vyvrcholením bolo zhruba mesačné komunikačné vákuum. Dokonca to vyzeralo tak, že ich romániku odzvonilo. Ako sa však zdá, pracujú na „uprataní“ svojho vzťahu. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa to medzi nimi nakoniec vyvinie.  

 

Takto prebiehala kauza Judínyová - Gotti:

Judínyová: Sagvan Tofi po nej už roky túži! A takto na ňu zaútočil!

Judínyovej milenec Gotti: Uvidel tieto bozky a penil od zlosti... Erika, mala si mu dať facku!

Judínyová a milenec Gotti: Trest za tieto bozky!

Judínyovej milenec Gotti: Erika, takto sa opil zo žiaľu... A zaspal na párty!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu