Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Judínyovej milenec Gotti: Uvidel tieto bozky a penil od zlosti... Erika, mala si mu dať facku!

Mário Gotti, Erika Judínyová a Sagvan Tofi Zobraziť galériu (13)
Mário Gotti, Erika Judínyová a Sagvan Tofi

BRATISLAVA – Toto nemal robiť! Na utorkovej párty vášnivo vybozkával Eriku Judínyovú (37) jej dlhoročný kamarát Sagvan Tofi (44). To sa však nepáči moderátorkinmu partnerovi – fotografovi Máriovi Gottimu.

Čo je moc, to je moc. Herec Sagvan Tofi sa opäť raz predviedol. Na utorkovom večierku nechcel zostať nič dlžný svojmu imidžu playboya. A tak si vybral za „obeť“ svoju kamarátku Eriku Judínyovú, do ktorej je už dlhé roky platonicky zaľúbený. Poriadne ju vybozkával.

Tentoraz však svojim správaním stúpil vedľa a pre svoje žartíky si zvolil nesprávnu osobu. „Nepáči sa mi, ako sa zachoval,“ otvorene priznáva pre topky.sk Mário Gotti - muž, ktorého meno sa už niekoľko mesiacov spája s moderátorkou. „Keby to Erike prekážalo, nezostala by tam stáť s úsmevom na tvári. Dala by mu facku, otočila by sa na podpätku a odišla by preč. Mohla si zachovať pracovný odstup,“ pozerá sa na situáciu vlastnými očami Gotti. Keby Erika zareagovala podľa jeho predstáv, tak „by som si to s ním riešil osobne“. Nevylúčil pritom, že by to bolo ručne-stručne.

Ako však dosvedčujú naše fotografie, Erika sa Tofiho uslintaným prejavom sympatií zdráhala. Pre topky.sk k tejto situácii povedala: „So Sagvanom sme kamaráti. Poznáme sa od mojich 19. rokov. Nevedel presné súvislosti s Máriom. Tak trochu zarýpal.“ Ako nás však ubezpečila, nič za tým netreba hľadať. Ak by mu „strúhla“ jednu za ucho tak, ako by si Gotti želal, mohlo by to dopadnúť oveľa horšie. V tomto prípade sa zrejme jednoducho treba zmieriť s tým, že Sagvan je milovník krásnych žien. Snáď sa nad jeho výstrelok fotograf Mário Gotti povznesie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu