Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Judínyová: Sagvan Tofi po nej už roky túži! A takto na ňu zaútočil!

Markizácku moderátorku Zobraziť galériu (9)
Markizácku moderátorku "bozkový" útok zaskočil.

BRATISLAVA – Nenaplnená láska?! Moderátorka Erika Judínyová (37) sa stala „obeťou“ českého donchuana Sagvana Tofiho (44)! Ten na ňu zaútočil vášnivými bozkami.

Český spevák Sagvan Tofi to na utorkovej afterpárty filmu Pokoj v duši opäť poriadne roztočil. Tentokrát sa jeho „obeťou“ stala sympatická moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová.

Povestný playboy ju bez váhania schmatol a začal vášnivo bozkávať. Plavovláska sa síce urputne bránila, no nejakým tým bozkom predsa len neunikla. Jedna z príčin, prečo spevák kráske neodolal, bola zrejme túžba, ktorou k moderátorke horí už dlhé roky. Sagvan dokonca verejne priznáva, že Erika je jeho platonická láska.

Topky.sk sa jej preto spýtali, čo hovorí na Sagvanov „útok“, a aký je vlastne medzi nimi vzťah. „Sme kamaráti, poznáme sa od mojich 19 rokov. Zoznámil nás Mário Gotti na diskotéke. Sú starí kamaráti. So Sagvanom sme sa rok nevideli,“ prezradila nám Judínyová, ktorej súčasný priateľ je paradoxne tým mužom, čo Eriku s Tofim zoznámil. „Sagvan nevedel presné súvislosti s Máriom, tak preto trocha zarýpal,“ dodala s úsmevom blondínka na margo „provokatívnych“ bozkov zo strany českého herca, ktoré jej venoval pred objektívmi fotoaparátov.

FOTO: Pozrite si, ako zaútočil Tofi na Judínyovú. Kliknite SEM!

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu