Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ráková a Puškárová: Rozšantili sa na žúre... A lietali poháre!

Zlatica Puškárová a Viki Ráková vo víre tanca. Zobraziť galériu (16)
Zlatica Puškárová a Viki Ráková vo víre tanca.

BRATISLAVA – Vyhodili si z kopýtka! Moderátorka Zlatica Puškárová (31) a herečka Viki Ráková (27) si spolu pred pár dňami poriadne „zatrsali“. Na parkete sa vlnili potom, ako si spolu s ostatnými známymi tvárami vyskúšali rolu modeliek pri príležitosti charitatívnej akcie.

Spojili sa pre dobrú vec! Viki Ráková, Zlatica Puškárová, Oľga Feldeková, Erika Barkolová, či Patrik Herman sa rozhodli podporiť charitatívnu akciu, ktorej cieľom je bojovať proti rakovine krčka maternice. Organizátorka tohto podujatia – Daniela Kralevich, sa rozhodla osloviť známe tváre aj preto, aby jej pomohli dostať túto problematiku do povedomia verejnosti.

Osobnosti nášho šoubiznisu preto neváhali vykročiť na mólo. V novootvorenom obchode s luxusným spoločenským oblečením, ktorý sa nachádza pod Bratislavským hradom, sa predviedli v modeloch od návrhárky Zuzany Bottkovej. Pre moderátorku politickej relácie Zlaticu Puškárovú to nebola prvá „modelkovská“ skúsenosť, zato v prípade herečky Viki Rákovej išlo o premiéru. „Mala som trošku trému,“ priznala herečka.

Jojkárska moderátorka Erika Barkolová už má s módnymi prehliadkami skúsenosti. Absolvovala ich už mnoho. Nás preto zaujímalo, či sa jej niekedy stal na móle nejaký trapas. „Raz som si pristúpila šaty a takmer som padla,“ priznala tvár Črepín s hviezdičkou, ktorá dorazila na akciu so svojim priateľom.

Po samotnej prehliadke nasledoval žúr, na ktorom sa odviazala najmä Zlatica Puškárová a Viki Ráková. Obe sa na parkete vlnili v rytme hudby. Viki dokonca až tak, že jej počas šantenia pri tanci padol pohár z ruky. Zachovala sa však pohotovo. Vypýtala si metlu a neporiadok po sebe pekne poupratovala. Asistoval jej pri tom priateľ Lászlo.

Pozrite si fotografie z tejto akcie. Nájdete ich v našej GALÉRII!

 

Sletujte TOPKY TV: Ako vyzerala prehliadka? Kto mal trému?

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu