Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Victoria Beckham miluje gayov, cíti sa ako jedna z nich

Victoria Beckham Zobraziť galériu (7)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Rečami o pomýlenom pohlaví bulvárne plátky nekŕmi už iba sexbomba Megan Fox. Pridala sa k nej aj módna ikona Victoria Beckham, ktorá si s heterosexuálnymi mužmi údajne nemá čo povedať. Ako teda dokáže fungovať s vlastným manželom?!

Britská návrhárka s médiám opäť pripomenula svoje homosexuálne cítenie, a to početnými vyhláseniami o jej nesmiernej láske k ženám. Príslušníčky nežného pohlavia Victoria údajne miluje preto, lebo dokážu byť skvelými kamarátkami a zaujímavými spoločníčkami pri rozhovore.

Hoci bývalá speváčka podľa vlastných slov nemá s heterosexuálnymi mužmi absolútne nič spoločné, o jej manželovi a najbližšej rodine to vraj neplatí, a teda v tomto smere je u nej doma všetko v najlepšom poriadku.

To, čím si je Victoria momentálne stopercentne istá, je však jej nesmierna náklonnosť k homosexuálom: "Milujem gayov, vždy som to tvrdila. V mojom vnútri existuje homosexuál, ktorý sa túži dostať na povrch!"

Matka troch synov sa vo februárovom vydaní talianskej verzie magazínu Vanity Fair priznala, že do Beckhamovského klanu by rada priviedla konečne dcéru: "Ak sa to stane, budem šťastná. Nemôžete si vybrať, čo budete mať, ale po troch chlapcoch by som veľmi chcela dievčatko."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na
tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu