Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Victoria Beckham sa konečne zaobľuje... Kvôli Davidovi!

Victoria Beckham s manželom Davidom. Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham s manželom Davidom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Britská ikona módy vraj momentálne nepripomína vychudnutý vešiak na luxusné oblečenie, ale prirodzene štíhlu a príťažlivú ženu. Môže za to zopár neškodných kíl, ktoré sa jej v poslednom období podarilo nazbierať, a to na žiadosť vlastného manžela!

Prosby futbalovej hviezdy Davida Beckhama, ktorými svojej polovičke neustále pílil uši, boli konečne vyslyšané. Victoriino telo po čase opäť nadobúda jemné krivky, a to aj napriek jej obrovskej láske k extrémne chudej postave. Ako sa to britskému stredopoliarovi vlastne podarilo?

David nič neponechal na náhodu a pri vykrmovaní svojej manželky postupoval naozaj strategicky. Najskôr si do peňaženky vložil ich spoločnú fotografiu zo zásnub, na ktorej si Victoria pripadá ako obrovské prasa. Futbalista jej však dal len jasne najavo, aká sa mu naozaj páči.

Poriadnu zmenu bývalá spajska pocítila aj v rámci svojich jedál objednaných v reštaurácii. Ak si totiž nadiktovala tradičnú polovičnú porciu či šalát bez oleja, jej šikovný manžel okamžite odbehol za čašníkmi a objednávku upravil na normálnu dávku podľa jedálneho lístka. David do vojny proti chudosti samozrejme zapojil aj svojich troch synov, ktorí s ním ochotne mamičku urobili „tučnejšou“.

Ktovie, ako dlho plnšia postava Victorii vlastne vydrží. Podľa britského magazínu Reveal je totiž hmotnosť módnej návrhárky akýmsi barometrom jej manželstva: „David je skutočne šťastný, keď Victoria priberie, pretože je to niečo, čo robí preňho. A ona je naozaj šťastná, keď schudne, pretože je to niečo, po čom stále túži.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu