Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Beckhamovci si najali dvojníkov!

Victoria a David Beckhamovci. Zobraziť galériu (6)
Victoria a David Beckhamovci.

HERTFORDSHIRE – Kto sa dokáže lepšie postarať o sídlo jedného z mediálne známych párov, ako ich dvojníci? Rozšafnosť slávnej dvojice zašla tak ďaleko, že sa im o ich miliónový dom starajú ďalší David a Victoria.

Milenci s rovnakými krstnými menami, aké nesú Beckhamovci, sú dokonca aj približne rovnako starí. Netaja sa ani tým, že sú obrovskými fanúšikmi futbalistu a bývalej členky Spice Girls. Upratovať po nich luxusnú haciendu v Anglicku znamená teda pre Victoriu a jej priateľa Davida veľkú poctu.

Napriek vzájomným sympatiám prídu dvojice len zriedka kedy do spoločného kontaktu. Upratovači majú totiž počas svojej roboty prísne zakázané vstúpiť do tej istej miestnosti, v ktorej sa nachádzajú aj manželia Beckhamovci.

Ani toto obmedzenie ale neubralo na nadšení nových zamestnancov. Upratovačka Victoria prezradila svoje prvé dojmy z novej práce: „Som veľmi šťastná. Myslím, že sú veľmi milí.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu