Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sagvan Tofi o samovražde a zjazvenej ruke: Bol za tým alkohol?!

Sagvan Tofi Zobraziť galériu (6)
Sagvan Tofi

BRATISLAVA - Priznal, že chľastať nevie! Český herec a spevák Sagvan Tofi (45) si nedávno prerezal žily a takmer vykrvácal. České média vtedy špekulovali, či išlo o samovraždu. Sagvan pre topky.sk jazvu nielen ukázal, ale aj prezradil, ako to naozaj bolo.

Kamarát do dažďa Sagvan Tofi prekvapil svojou prítomnosťou na utorkovej premiére filmu Pokoj v duši. „Bol som zvedavý, čo urobila Forza za film a som rád, že aj na Slovensku sa začali točiť filmy. A keďže ich mám rád, tak som si ho prišiel pozrieť,“ netajil herec.

Film ho prekvapil a zdal sa mu „ťažký“. A to nielen kvôli tragickému koncu, ale aj množstvu scén s alkoholom. Tie majú čo najdôveryhodnejšie dotvárať obraz prostredia fiktívnej slovenskej dedinky Čierny Hron, ktorá má pripomínať Čierny Balog, kde sa dej odohráva.   „Dosť sa tam chľastá. Keď ma tam raz kamarát zobral, tak som sa tam tak opil, že mi bolo veľmi zle a urobil som si veľkú hanbu. Myslel som si, že viem piť alkohol, ale tam som zistil, že nie,“ priznal Tofi svoju príhodu.

A práve s alkoholom sa spája aj jeho nedávna, takmer tragická, nehoda, pri ktorej si prerezal žily a skoro prišiel o život. České média vtedy špekulovali, či to bol Sagvanov pokus o samovraždu pod vplyvom tejto omamnej látky. Topky.sk sa preto speváka spýtali, ako to naozaj bolo. Odpoveď sa dozviete vo videu. 
 

 
 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu