Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bača ako moderátor: Juraj, v Jojke si skončil!

Juraj Bača
Juraj Bača

BRATISLAVA – Má to zrátané! Kajakár Juraj Bača (31), ktorý sa preslávil najmä „trsaním“ v Let´s Dance, hľadaním Vyvolenej a moderovaním jojkárskych športových novín, odchádza do mediálneho zabudnutia.

Ako topky.sk vypátrali, športový moderátor Juraj Bača sa na obrazovkách televízie Joj objaví už len zopárkrát. Na prelome januára a februára sa definitívne rozlúči s televíznymi divákmi, pretože mu končí zmluva. Tú podpísal s vedením Jojky približne pred rokom na dobu určitú – 12 mesiacov.

Ani jedna zo strán však neprejavila záujem o predĺženie. „Sme veľmi radi, že Juraj sa stal súčasťou nášho tímu a verím, že v budúcnosti s nami ešte na nejakých projektoch bude spolupracovať,“ diplomaticky sa vyjadrila hovorkyňa televízie Joj Tatiana Tóthová. O čosi priamejší bol samotný Juraj Bača. „Zmluvu sme podpísali na jeden rok. Jej vypršaním sa naša spolupráca končí,“ povedal nám kajakár.

Paradoxné pritom je, že to bol práve Juraj Bača, komu po účinkovaní v Let´s Dance zachutilo svetlo reflektorov. V tom čase dokonca prebiehali rokovania v televízii Markíza, na základe ktorých sa mal stať tvárou športových novín. Nakoniec z toho však zišlo. Dôvod bol ten, že mal ako rodený Komárňan hlasové rezervy a nevedel si poradiť s maďarským prízvukom.

Ponuka na rovnakú pozíciu mu prišla z televízie Joj. Dokonca bola navýšená o projekt Vyvolená. Juraj Bača preto neváhal a zakotvil u konkurencie. Tu najnovšie s mediálnym pôsobením končí. O živobytie sa však strachovať nemusí. Má mnoho pracovných aktivít. Podniká v hotelierstve, gastronómii a sedí na kresle komunálneho poslanca.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu