Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Lekári varujú Angelinu: Nesmieš otehotnieť!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Osud tejto krásnej herečke, ktorá nadovšetko miluje deti a rodičovské povinnosti, uštedril poriadnu ranu pod pás. Angelina si totiž nedávno vypočula krutú pravdu o hroziacom nebezpečenstve v prípade, ak znova otehotnie!

Hollywoodska hviezda len v júli cisárskym rezom priviedla na svet dvojičky Knoxa a Vivienne a stala sa tak matkou až šiestich detí. Krátko na to sa spoločne s Bradom Pittom pochválila svojimi odvážnymi plánmi rozšíriť rodinu a čím skôr porodiť ďalšieho potomka. Po sérií šokujúcich správ o tom, že nezostalo len pri sľuboch a Angelina opäť čaká dvojičky, sa však núka zaujímavá otázka. Nie je na varovania pred tehotenstvom zo strany lekárov už neskoro?

Podrobnosti o zdravotných komplikáciách, ktoré by herečkino tehotenstvo s vysokou pravdepodobnosťou prinieslo, sa objavili v najnovšom vydaní magazínu OK!. Podľa neho bola Angelina upozornená, aby s otehotnením počkala minimálne rok od posledného pôrodu. Úplne najbezpečnejšie pre ňu je však údajne žiadne dieťa viac nepočať.

K celej záležitosti sa odborne vyjadrila doktorka Larrian Gillespie, ktorá príťažlivú mamičku nikdy neliečila: "Angelina riskuje mŕtvicu alebo srdcový infarkt. A keďže sa u nej rozvinula tehotenská cukrovka, je tu takisto vysoké riziko, že ju znova dostane."

Stanovisko hereckej hviezdy sa zatiaľ získať nepodarilo, no jej vyrovnávanie sa s nepríjemnou správou určite nebude najľahšie. Angelina sa totiž minulý rok priznala v magazíne Vanity Fair, že tehotenstvo jednoducho miluje: "Vďaka nemu sa cítim ako žena. A náhodou som s niekým, kto tehotenstvo považuje za veľmi sexy."


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu