Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Angelina a Brad: Vianoce strávia v Etiópii!

Brad Pitt a Angelina Jolie Zobraziť galériu (5)
Brad Pitt a Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Jeden z najznámejších párikov Hollywoodu opäť dokazuje svoju výnimočnosť. Namiesto klasickej luxusnej dovolenky na tropických ostrovoch vyrážajú stráviť sviatky pokoja do krajiny tretieho sveta. Aký je dôvod tejto netradičnej cesty?

Hlavnou zámienkou bude zrejme originálny darček pre ich adoptívnu dcérku Zaharu (3). Dievčatko sa narodilo v hlavnom meste Addis Abeba, kde teraz rodinka prežije obdobie Vianoce.

Africká krajina ich očarila natoľko, že sa už dávnejšie rozhodli založiť špeciálnu nadáciu. Vďaka nej nakoniec vyzbierali dva milióny dolárov, ktoré pôjdu na vybudovanie zdravotného centra poskytujúceho aj vzdelávacie a sociálne služby deťom.

„Dúfame, že keď bude Zahara staršia, prevezme zodpovednosť za túto kliniku,“ prezrádza Brad o svojich plánoch do budúcnosti.

A ako to vlastne vyzerá v tejto populárnej mnohočlennej rodine na Štedrý deň? „Vymieňame si darčeky, aj keď nepociťujeme žiadne tlaky kupovať veľké a drahé veci. Pravidlom je, že každý musí spraviť niečo pre druhého a hlavne tomu venovať nejaký čas,“ dodáva šarmantný herec so silnou dávkou spokojnosti.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu