Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Topánky pre červené koberce: Komu patria?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žeby mali celebrity topánky len na jedno použitie? Omyl! Našli sme hollywoodsku hviezdu, ktorá na svoje lodičky nedá dopustiť, nemá problém obuť si ich k hocičomu a na viaceré spoločenské príležitosti!

Béžové topánočky na vysokom podpätku s otvorenou špičkou patria medzi najobľúbenejšie kúsky herečky takého formátu, ako je Angelina Jolie! Je jedno, či má táto kráska na sebe šaty alebo nohavice a nezáleží dokonca ani na farbe jej oblečenia. Angelina a jej béžové favoritky spolu so sýtočervenými nechtami na nohách tvoria totiž dokonalé trio.

Herečka sa vo svojich obľúbených topánkach naposledy predviedla minulý týždeň na premiére filmu s názvom Gran Turino. V dlhých čiernych nohaviciach a v sivom ležérnom pulóvri vyzerala tradične príťažlivo.

Béžové lodičky popri sexy nôžkach hrali hlavnú úlohu aj pri predstavení DVD animovanej rozprávky Kung Fu Panda. Angelina vtedy stavila na krátke čierne šaty s trojštvrťovým rukávom.

Otvorená špička a béžová farba dominovala na nohách tejto krásavice aj v máji tohto roku na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes. Angelina na spomínanú udalosť zvolila široké biele šaty so vzorom, pretože príchod dvojičiek na svet sa v tom čase už nezadržateľne blížil.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu