Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Angelina Jolie si dnes rozbalí špeciálny darček... Z Maďarska!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prekvapiť a zároveň potešiť takú náročnú krásku akou je Angelina Jolie, môže byť skutočne poriadna drina. Na vlastnej koži sa o tom nedávno presvedčil jej partner Brad Pitt, ktorý pri zaobstarávaní maďarského darčeka pre svoju polovičku takmer ošedivel!

Príťažlivá herečka miluje snímky z dielne maďarského kultového režiséra Belu Tarra. Pozorný frajer sa jej preto pri príležitosti Vianoc rozhodol zaobstarať kompletnú zbierku filmov práve od tohto obľúbenca našich južných susedov. Bez pomoci maďarského známeho by sa však dnes večer Angelina zo spomínanej zbierky zaručene netešila.

Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, Brad musel požiadať svojho menej slávneho priateľa - operného speváka Laszla Domahidyho, aby mu objednal vianočný darček. Herec sa totiž niekoľkokrát márne snažil vysvetliť maďarským predavačom, že si v žiadnom prípade nerobí žarty a naozaj sa volá Brad Pitt. Tí mu totiž v domnienke, že ide o falošného zákazníka, zakaždým zavesili telefón.

Je vysoko pravdepodobné, že Bradova snaha a vynaložené úsilie nezostanú bez patričného ocenenia zo strany hollywoodskej sexice. Angelina sa totiž v januárovom vydaní nemeckej verzie magazínu Cosmopolitan vyjadrila, že len vďaka svojmu oddanému partnerovi zvláda tak náročný a zaneprázdnený život: "Pri mojich povinnostiach ma Brad väčšinou podporí, čo je pre mňa veľmi dôležité, pretože mi to dodáva silu."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu