Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Tajný projekt Markízy odhalený... A nabalí sa na ňom Rozboril!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Prevalilo sa to! Markíza chystá na jeseň šou, aká tu ešte nebola. Ide o reláciu s názvom Slovensko má talent. A práve jej osud zverila po moderátorskej stránke do rúk Vila Rozborila (41). Bleskovky.sk zistili, že to pre neho nebude jediný super kšeft. O koľko sa rozrastie jeho bankové konto?

Bleskovky.sk včera informovali o tom, že televízia Markíza zrušila takmer po desiatich rokoch vysielania reláciu Vilomeniny. „Vďaka“ tomuto kroku prišiel jej moderátor Vilo Rozboril o celkom slušné zárobky. Nemusí však zúfať. Televízia mu totiž v Záhorskej Bystrici chystá nový projekt. Objaví sa v  relácii Slovensko má talent. Okrem toho chystá ešte jeden vlastný formát, ktorý by mal aj moderovať,“ prezradil náš zdroj z televízie. Hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská nám potvrdila iba to, že pre Rozborila na jeseň niečo pripravujú. Konkretizovať to však odmietla. „V jesennej vysielacej štruktúre bude moderovať nový projekt,.“ povedala.

Zarába státisíce

Naposledy sme mohli vidieť Vila Rozborila v speváckej šou Elán je Elán. Na nej si celkom slušne zarobil. Aj keď Markíza odmieta komentovať výšku honorárov pre moderátorov, na verejnosť predsalen informácie unikli. Podľa nich si mal Rozboril privyrobiť za moderovanie šou približne 500-tisíc korún. To však nebolo všetko. Vzhľadom na to, že navrhol predlohu, bankové konto sa mu rozrástlo o ďalších dvestotisíc.
Predtým ho diváci mohli vídať v tanečnej šou Bailando, vďaka ktorej si mal prilepšiť o viac ako pol milióna.
Rozboril rozhodne nepatrí k typom, ktoré by si nevedeli zapýtať peniaze. Je teda viac ako isté, že  vďaka novej šou Slovensko má talent si prilepší minimálne o 600-tisíc. Okrem toho by sa mal objaviť aj vďalšej relácií, na ktorej momentálne pracuje.

Slovensko má talent – o čom to bude?

Predlohou je britský formát Britain´s Got Talent. Vďaka jeho diváckemu úspechu sa šou rýchlo rozšírila aj do iných krajín. Podstata relácie spočíva v tom, že sa do nej hlásia ľudia, ktorí si myslia, že sú v nejakej oblasti viac talentovaní ako tí ostatní. Priestor tu dostanú mladí speváci, tanečníci, kúzelníci atď. Ich výkony budú hodnotené porotou podobne, ako sme na to zvyknutí z iných šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu