Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Michael Jackson na sklonku života: Je to koniec kráľa popu?

Michael Jackson Zobraziť galériu (4)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Zdravotný stav americkej hviezdy sa v poslednom období zhoršil natoľko, že už nemôže poriadne ani dýchať. Momentálne sa pripravuje na transplantáciu pľúc, ktorá by jeho problémy mohla čiastočne zmierniť.

„Potrebuje transplantáciu pľúc, ale je možno už príliš slabý, aby to zvládol,“ tieto nie veľmi povzbudzujúce slová vyslovil Michaelov (50) životopisec Ian Halperin.

Choroba, ktorou spevák trpí, vznikla nedostatočnou tvorbou špeciálneho proteínu. Vzhľadom k tomu, že ide o dedičné ochorenie, musí byť vyšetrená aj najbližšia rodina.

K problémom s pľúcami sa pridalo aj nebezpečné chronické krvácanie do tráviaceho traktu, s ktorým si doktori nevedia poradiť. „To krvácanie je najproblematickejšia časť. Mohlo by ho zabiť,“ dopĺňa Ian ďalšie nepríjemné informácie.

O chorobe svojho brata sa pre The Chronicle vyjadril aj starší Jermaine (54): „Nemá sa teraz moc dobre. Je to naozaj zlý čas.“ Podľa viacerých zdrojov má Michael problémy už aj rozprávať a na jedno oko skoro vôbec nevidí. Okrem toho je už dlhší čas pripútaný k vozíčku.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu