Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Angelina Jolie: Brad odhalil tajomstvo jej sexy kriviek

Angelina Jolie Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ak ste si Angelinu zafixovali ako dokonalú pani Smithovú, ktorá sa vyžíva v krájaní zeleniny, budete poriadne sklamaní. Súčasný partner príťažlivej herečky, Brad Pitt, sa posťažoval, že honosné večere sa na ich stole rozhodne nepodávajú!

Prominentný pár Brangelina si zo stráženia štíhlej línie naozaj nemusí robiť ťažkú hlavu. Jeho nežnejšia polovička sa totiž v kuchyni správa ako totálne nemehlo, kvôli čomu sa sporáku radšej oblúkom vyhýba. A vrchol Angelininho kulinárskeho umenia? Miska cereálií!

Brad sa na kuchárskom "talente" svojej priateľky nonšalantne zabával v rozhovore so skutočným majstrom v odbore gastronómie - Jamiem Oliverom. Herec sa okrem iného so smiechom priznal, že v spolužití s krásnou kolegyňou sa dočkal i prekvapivého experimentu na tanieri: "Najčudnejšie jedlo, aké sme s Angelinou mali, bolo krokodílie mäso z konzervy s kari korením."

Ak by ste náhodou dostali pozvánku od budúcich manželov na záhradnú párty, od hladu určite nezomriete a nebudú vás čakať ani obľúbené cereálie hostiteľky. Brad v takýchto prípadoch pred kuchárskym výtvorom svojej polovičky uprednostňuje donáškovú službu. Keď dôjde na tradičnú americkú dilemu nealkoholických nápojov - Cola verzus Pepsi - herec má vo svojej voľbe jasno. Siahne totiž po pive! Žeby mal slovenské korene?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu