Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Angelina sa opäť vyzliekla, tentoraz ukázala sexy zadoček

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Ak ste doteraz nenašli jediný dôvod pozrieť si americký akčný film Wanted, možno práve teraz zmeníte názor. Presvedčí vás hlavná hrdinka Angelina Jolie, ktorá vám s radosťou naservíruje pohľad na svoje božské pozadie!

Nie je nijakým tajomstvom, že krásna herečka sa na plátne vôbec nebráni nahote či scénam so silným erotickým nábojom. Angelina je jednoducho hriešne sexy a nehanbí sa svetu ukázať, čím ju štedrá príroda obdarila.

V spomínanom filme herečkino telo disponuje nielen dokonalými krivkami, ale i početnými tetovaniami. Pikantnej scéne, v ktorej Angelina vychádza z liečivého kúpeľa okrem krásne tvarovaného zadočka ležérne prekrytého bielym uterákom dominuje aj veľký tiger. Obrázok nemalých rozmerov sa rozprestiera na takmer polovici herečkinho chrbta.

Ak teda vo filme milujete rýchlu jazdu, jednoduchý dej a dokážete prehrýzť nie zrovna stopercentné vyčerpanie dobrého nápadu, rozhodne si snímku Wanted nenechajte ujsť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!







Ukážka z filmu Wanted


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu