Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Opatovského slová do bitky: Svadbu a dieťa chcem budúci rok!

Robo a priateľka Katka. Zobraziť galériu (8)
Robo a priateľka Katka.

BRATISLAVA – Chce si konečne založiť rodinu! Spevák Robo Opatovský (36), ktorý v stredu krstil v istom bratislavskom hoteli svoj Vianočný album, prezradil pre topky.sk, po čom najviac túži.

Na spomínanom krste zažili pozvaní hostia vianočnú náladu. Dôvodom bolo uvedenie nového albumu Roba Opatovského práve s tematikou zameranou na blížiace sa sviatky pokoja. Okrem vareného punču si teda prítomní vypočuli aj niekoľko vianočných skladieb.

Robo si za krstnú mamu vybral speváčku Anitu Soul a dvojročného chlapca Filipka, ktorý je synovcom jeho priateľky Kataríny. Tí mu diamantom hodeným do pohára so šampanským pokrstili tento album. „Vianoce a diamanty sú večné. Diamanty prinášajú šťastie a dúfam, že prinesú šťastie aj môjmu albumu,“ prezradil spevák.

Pri tomto jeho dôležitom okamihu, samozrejme, nechýbala ani priateľka Katarína (28), s ktorou chodí už viac ako dva roky. Spevák sa netají tým, že túži po vlastnej rodine. „Svadbu aj dieťa plánujeme. Budúci rok sa určite ožením,“ zaprisahával sa Robo, ktorý by sa k tomuto činu mal podľa našich informácií odhodlať v apríli 2009.

Ako nám však prezradil, presný dátum ešte vybratý nemajú. Istá predstava však už na svete je. Bude to vraj veľmi komorná a malá svadba, kde budú pozvaní iba najbližší príbuzní. A už k tomu urobili aj prvý krôčik. Na krste sa totiž po prvýkrát stretli a zoznámili aj rodičia Roba Opatovského s rodičmi jeho priateľky Kataríny. A tak vznikli prvé „predsvadobné“ fotografie (v galérii).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu