Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Neviniatko Lucia z Talentu: Riadny „kvietok“!

Lucka z Košíc Zobraziť galériu (8)
Lucka z Košíc

BRATISLAVA – Lucia Lancošová (14) sa v šou Slovensko má talent predviedla nielen skvelým spevom, ale aj „podplatením“ poroty obrázkami, ktoré im nakreslila. Topky.sk zistili, aká je imitátorka speváčky Duffy, keď ju nesnímajú kamery. Čo vyviedla rodičom? Prečo je momentálne na šou nahnevaná?

Lucia má talentu na rozdávanie. Hoci nechodí do žiadnej umeleckej školy, vie krásne kresliť aj spievať. „Ja som hrala na husle, Luckin otec na gitaru. Hudobný sluch máme všetci, ale nespieva nikto – na to nemáme ani hlas, ani odvahu,“ povedala nám Luciina mama Henrieta Lancošová.

Topky.sk zistili, že Lucia sa do šou prihlásila sama. „V škole sa zahlásila cez internet. Aj som na ňu bola nahnevaná. Boli sme totiž na dovolenke a kvôli nej sme odchádzali o deň skôr už o piatej ráno, aby stihla kasting v Poprade,“ prezradila nám pani Lancošová. To však nebolo všetko! Cestou z Popradu sa pokazilo auto, na ktorom Lancošovcov viezol ich sused.

Zrejme to však všetko stálo za to. Publikum aj porotu Lucia očarila a zrejme bude postupovať aj ďalej. „Vystupovanie pred publikom sa jej veľmi páčilo. Miluje sa predvádzať. Chce sa takto zviditeľniť, lebo by rada bola speváčkou,“ dozvedeli sme sa.

A čo jediné Lucii na vystupovaní v šou vadí? „Pri nakrúcaní mala ešte trinásť. Medzitým oslávila štrnáste narodeniny a hnevá sa, že o nej všetci píšu a hovoria ako o trinástke,“ prezradila na mladú slečnu jej mama. Lucia je momentálne v štádiu začínajúcej puberty a ako sme sa dozvedeli, občas majú s mamou strety, keď sa Lucia snaží presadiť svoj názor. „Vo všeobecnosti mi ale robí radosť,“ uzavrela Henrieta Lancošová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu