Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pamela Anderson: Namiesto záchrany prosila o mejkap

Pamela Anderson Zobraziť galériu (14)
Pamela Anderson

PARÍŽ - Zdá sa, že niektoré hollywoodske hviezdy majú poriadne zvláštny rebríček hodnôt. Dôkazom toho je i silikónová záchranárka Pamela Anderson (41), ktorá už onedlho poctí svojou návštevou Slovensko. Namiesto obáv o holý život ju totiž trápila nenalíčená tvár!

Hviezda kultového seriálu Pobrežná hliadka umierala hrôzou počas včerajšej evakuácie hotela, pretože sa nestihla nalíčiť. Pamela bola nútená opustiť svoj päťhviezdičkový hotel v Paríži o deviatej hodine ráno kvôli podozreniu z úniku plynu. Na použitie mejkapu jej už bohužiaľ nezvýšil čas.

Zdroj z dejiska udalosti potvrdil, že: "Pamela neustále opakovala 'A čo môj mejkap? Môj mejkap!' S natáčkami vo vlasoch a v rozťahanom župane vyzerala hrôzostrašne. Pripomínala skôr starenu ako svetoznámu sexbombu."

Blondýnka bola tak zúfalá, že dokonca požiadala privolaných požiarnikov, aby ju vyviedli z budovy utajeným východom. Pamela bola schopná urobiť čokoľvek, len aby nikto nezhliadol jej prirodzenú tvár. So svojou žiadosťou u hasičov samozrejme neuspela. Trvali totiž na tom, aby urýchlene opustila hotel predným východom, kde na ňu čakalo približne dvesto skandujúcich fanúšikov.

Pamela v súčasnosti žije so svojim ex-manželom Tommym Leem, s ktorým má dvoch synov, Brandona (12) a Dylana (10). Špekulácie o opätovnom vzplanutí však nekompromisne popiera: "Žijeme spolu len preto, že nemám kde bývať. Sme ako starý manželský pár - bývame pod jednou strechou, no nemáme spolu sex." Po včerajšom odhalení Pamelinho ranného outfitu sa tomu ani nečudujeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu