Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Adela Banášová bola on-line! Nevyhla sa ani uštipačným otázkam!

Adela Banášová Zobraziť galériu (25)
Adela Banášová

Adela Banášová sa narodila 12. 10. 1980 v Bratislave. Je dcérou politika a spisovateľa Jozefa Banáša. Do povedomia verejnosti sa Adela najviac zapísala moderovaním speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar na STV.

V obdobnej zábavnej relácii pokračovala aj na Markíze, kde jej aj s Pycom zverili nablýskanú šou Let’s dance. Vo Fun rádiu je jej moderátorskou dvojičkou Matej Sajfa Cifra, s ktorým v novembri 2006 vydala knižku Veci, o ktorých viete pomerne málo.

Adela chodila tri a pol roka s Tomášom Bezdedom, s ktorým sa spoznala práve pri moderovaní prvej série SuperStar. Vzťah s mladším spevákom jej ale nevyšiel a ako tvrdí sama Adela, momentálne rieši len kamarátske pusy.



Banášová online rozhovor

Rozhovor

10:44:08 - otázka od: marek Ahoj Adel, mas rada visne? ano, mam

10:49:50 - otázka od: Zuzana Adela si perfektná moderátorka. A viac myslím písať netreba. Držím Ti palce nech sa Ti takto dari aj nadalej. Dakujem :o)

10:50:43 - otázka od: robo Ahoj, mozno trochu rypava otazka...stojis si za vsetkymi relaciami, ktore si v TV robila alebo bola niektora z nich aj kompromis, ktory by si najradsej vymazala? Myslim si, ze kazda relacia je do istej miery kompromis, v komercnych mediach urcite, ale mensim kompromisom sa da niekedy urobit viac ako nesledovanou nekompromisnou relaciou .

10:51:32 - otázka od: maja Adela, ste sympatická žena, sebavedomá, vtipná...obdivujem Vaše vtipné odpovede, mňa vtipná odpoveď napadne až po pol hodine:) Máte humor od prírody, alebo to chcelo tréning? Od prirody neviem co vsetko mama, ale casto si hovorim pol hodinu po mojej reakcii, ze som mohla zareagovat ovela lepsie. Takze je to relativne a som rada, ze to vidite relativne pozitivne :o)

10:51:51 - otázka od: Peter Dobrý deň. Dopočul som sa, že idete natačať TALENT do Zvolena a má tam byť veľmi veľké "sito". Zaujímalo by ma koľko talentov tam postupuje a koľko z nich máte vybrať. Ďakujem Fuuuuuuu, to este uvidime, ale bude to krute sito, to urcite :o)

10:52:33 - otázka od: Bedro Ma Adelka rada cervene sportiaky? Hm, su veci a zalezitosti, ktore mam aj radsej, ale keby mi take auto doviezlo zivotneho partnera, tak by sa mi take auto pacilo, ale v takom pripade mi ho moze doviezt akekolvek auto :o)

10:53:15 - otázka od: LENKA CHCEM TI ZAGRATULOVAT K TVOJMU SKVELEMU A POHOTOVEMU HUMORU PRI MODEROVANI VELMI SA MI TO PACI A AK JE PROGRAM "SUCHY" TAK TY MU DAS TU SPRAVNU STAVU DAKUJEM KRASNE SI FAJN Dakujem :o) Naozaj, aj za ine take mile pozdravy, len nebudem na vsetky reagovat, lebo to by nemalo pre tento chat zmysel, ale potesi kazdy :o)

10:54:22 - otázka od: bubo Ahoj, co je pravdy na vasom udajnom konflikte s Pycom? Nie , nie je. Staci iba priznat, ze sa velmi nestretavame v sukromi, ze som mozno lepsia kamoska s inymi ludmia aon tiez, staci, ze som dostala ponuku do Talentu a to nas akoze rozdelilo, to vsetko staci na reci, ze mame konflikt, takze vzdy ked telefonujeme, koncime vetou - A nenavidim ta, ahoj :o) Takze si z toho trochu robime srandu.

10:55:37 - otázka od: natalia Ahoj Adel, ako sa ti pracuje s Krausom? Veľmi sa mi páči jeho humor, a myslím si, že spolu budete tvoriť super dvojku..:o)Teším sa na vás v novej show.A druhá otázka, plánuješ nejaké zmeny v pracovnom živote? veľa uspechov :o) Zvacsa zmeny v moljom pracovnom zivote nezavisia len od mojej osoby. Aj ponuka do poroty prisla dost necakane a nahle a preto vela neplanujem. Mam iste predstavy a ked sa mi ich podari naplnit, budem rada. Kraus je vynimocny osobnost a som rada, ze mozem s nim, aj s Palom byt v porote. Je to pre mna taky trochu iny level a dufam, ze obstojim.

10:56:06 - otázka od: maria ahoj, chcem ta len pozdravit, ze povzbudzujem (akoze ked moderujes, tak: do toho!), a tiez pozdravujem Sajfu, ak mozes odovzdat, odovzdaj, dakujem! Sajfu rada pozdravim, prave isiel behat na zeleznu v takych smiesnych leginkach, ale v oktobri bezi maraton!!!

10:57:03 - otázka od: bruano ahoj Adela, ako to robis, ze si taka sexica? A chcel by som vediet, ze ako ta volaju priatelia, nejaka prezyvka? pa, drzim palce Prezyvku som nikdy nepotrebovala, lebo Adel je dost malo, ale ked som v sedemnastich zacinala v Markize, volali ma Bunny, alebo vajce, lebo som sa akoze este nevyliahla a ze som sexica? :o) Treba sa vediet natocit na objektiv spravnym profilom v spravnom stave.

10:57:32 - otázka od: Twetty Ahoj Adel.. nema žiadnu otazku.. len ti prajem nadalej take uspechy ako mas... si strasne zlatučka babenka :)).. hrozne by som cela mat taku kamosku ako si ty... Drž sa!!! Pocuvaj rano FUN radio, ja mam posluchacov zaradenych istym menej osobnym, ale predsa nejakoym sposobom , ako kamosov :o)

10:57:51 - otázka od: Adrián cawess adeell... fakt neuvazujes nad operaciou nosa ??? bola by si vacsia kocka ;-))) Ja viem, ze by som bola, ale byt uz tak blizko dokonalosti, je ako zahravat sa s ohnom :o))))))

10:58:04 - otázka od: marylin Ahoj Adela, si mi sympatická už len tým, že si sama-sebou.Tak Ti prajem i naďalej veľa úspechov a šťastie v živote. Dakujem , podobne :o)

10:59:20 - otázka od: Peter Nazdar Banaska, Po kom mas taky velky rypak(nos)?Necitis sa niekedy trapne ked sa robis zaujimava uplnymi blbostami?Ale vlastne pre hlupakov to neni trapne.Takze tuto otazku nevnimaj Nos mam asi po ocovi a asi aj mame, aj ked myslim ze vo velkosti stale vediem a niekedy sa ma snazia robit zaujimavou ini, velmi neovplyvnujem co sa o mne a ako pise. Ale som rada, ze to vnimas ako zaujimave, napriek tomu, ze su to blbosti :o)

11:00:53 - otázka od: juro Nepáčisa mi, keď komerčná televízia preťahuje úspešné relácie, hercov a moderátorov z STV. I vy ste tomu podľahla ! Vyjadríte sa k tomu ? Ja som nicomu nepodlahla, mne po Superstar STV nic neponukla, tak co som tam mala sediet na vratnici a cakat na sudny den, ci nahodou nebudem mat najblizsich 20 rokov nejaku pracu? Isla som tam, kde mi dali sancu. Asi to tak vnimaju aj mnohi dalsi. Ked vo vasej praci nebude co robit, tak asi tiez pojdete tam, kde bude praca :o)

11:01:02 - otázka od: Mario Ahoj Adela, prajem pekny den a chcel by som ta poprosit ci by si neposlala SMS mojej mame, ma dnes 59 rokov a ma ta velmy rada. Napises cislo?

11:01:30 - otázka od: Martina Mozem vediet, co prave citas, teda ak nieco citas :D Citam knihu Zeny, ktere behaly s vlky....to citam uz dlho, lebo je to hrube a relativne tazke a popri otm kadeco lahsie.

11:02:15 - otázka od: pe3nka Ahoj Adelka, chceme ťa všetci čo najsrdečnejšie pozdraviť a poďakovať sa za skvelé moderovanie konferencie v Brne, spolu s Jirkom Macháčkom.Boli ste skutočne fantastickí. Pamätáš sa?? Dúfame, že sa budúci rok opäť uvidíme, tešíme sa na vás... kolektív pracovníkov holandskej levíkovej spoločnosti :-))))) No, uvidime, musia nas oslovit, ale aj nam sa ta akcia robila velmi dobre. Aj vdaka osadenstvu :o)

11:02:36 - otázka od: Katka Ahoj Adela, chcem Ti popriat pekny den, a spytat sa ta ako je to vlastne medzi tebou a Sajfom,bo mne pripadate ako jednovajecne dvojicky:)))) Asi tak to aj je, len nas vynosili ine maminy, ale sme ako brat a sestra. Zhruba :o)

11:02:55 - otázka od: Lucia Ahoj Adela! chcem Ti len povedať, že si absolúúúútne skvelááááá moderátorka! mám Ťa strašne rada, Tvoj humor, aj spontánnosť. So Sajfom nemáte konkurenciu! Prajem Ti, nech si taká skvelá aj naďalej. Papa Opat Sajfu potesim, ked mu budem toto tlmocit :o)

11:03:22 - otázka od: Kacenka Ahoj Adela, tešíš sa na spoluprácu s p. Krausom? Uz ju mam ciastocne za sebou a je to velmi inspirujuce :o)

11:04:27 - otázka od: Marta Ahoj Adélka.Si super moderátorka a viem že voľného času máš málo.Kde si trávila tohtoročnú dovolenku? Veľa šťastia v živote. Bola som konecne tento rok normalne na dovolenka. Mam problem, ze aj v lete robim v radiu, lebo v TV su dvojmesacne prazdniny, ale v radiu nie, takze som si vypytala mesiac volna a bola som v Turecku, v Bruseli, v Salzburgu, vo Svajciarsku a tak :o)

11:05:43 - otázka od: mafkus ahoj adela:) niesi uz zo vsetkych tych akcii, moderovačiek a reklam tak trochu spoločensky unavenááá?:P inak obdiv, mas charizmu a takych ludi okrem seba poznam málo:) Moderovaciek robim malo, takych tych firemnych. Cez tyzden totiz chodim skoro spat a tak. Reklam nemam vela, to sa len zda, ked si da niekto zalezat a urobi o tom novinovy elaborat, hlavne dat sa odfotit zadarmo pre Dansoviu nie je nejako extremne vycerpavajuce, takze sa celkom setrim, aby som hlavne mala silu vstavat rano do FUN radia

11:06:05 - otázka od: Zuzana ahoj Adela, kde si sa naucila po francuzky? pekny den prajem No, to je silny vyraz, este sa len ucim. Mam individualne hodiny,a le od pondelka chodim aj do jazykovky.

11:06:27 - otázka od: sisi ahoj Adelka...mam Ta mooooc rada, si naj moderatorka...mas rada zvieratka? Mam rada, akurat teraz mi jedno lezi pod stolom a caka, kedy dochatujem a pojdeme do parku :o)

11:06:49 - otázka od: siso ahoj adela, myslis si o sebe ze si inteligentna? Realtivne urcite :o)

11:07:08 - otázka od: Martina Velmi Vás obdivujem.Mala ste rada Vierku Berkiovú zo Super Star? Vierku mam stale rada a dufam, ze sa v zivote nejako spravne nakopne :o)

11:07:29 - otázka od: ann Adela zdravim...zatial len jedna otazka??? Tak sa spytam aj ja...ako sa dari fenke? zvykla si uz na biopotraviny? :) Fenka uplne drsne nedostava BIO potraviny, ale velmi velmi kvalitne granule :o)

11:08:59 - otázka od: tinka sewa Adela, ako travis den? Dnesny napriklad v radiu, teraz tu, potom sa stretnem s tym muzom s ktorym tvrdia, ze mam vztah, tak sme sa uz vcera smiali, ci mi ma doniest kyticu, lebo mame nejaku robotu , ktoru musime prebrat kvoli jednej akcii, potom asi mam stretnutie s takym poradcom, potom mam sukromne aktivity s nemenovanymi osobami a na zaver ohnostroj, sampanske, a dam sa vystrelit z dela :o)

11:10:07 - otázka od: Janula Ahoj Adel, mňa by zaujímalo ako sa volá ten tvoj havo :) a či aj poslúcha na nejaké pokyny, poprípade, o čom bola ráno ta sms v rádiu :D Vola sa Mini a reaguje na - Preboha co to zas robis? Do kedy chces cakat pred tym autom? To nemyslis vazne, ty si zjedla len tolko? To si sa nemhola vykakat na lacnejsi koberec? Lubim ta .....a podobne .o)

11:10:31 - otázka od: andrea Ahoj, Adela, myslíš si o sebe že máš sexapeeal? Niekedy nastanu vzacne chvile, kedy si to myslim, ale podla mna je zdrave, aby tento pocit aspon obcas mala kazda zena. :o)

11:10:56 - otázka od: sindri Ahooj, neleziete si so Sajfom na nervy? :)) Ak hej, rad ho vymenim...:)) So Sajfom sme za takou zvalstnou harnicou, ze si uz ani nevieme liezt na nervy, ale drzim si Ta v zalohe :o)

11:11:25 - otázka od: Veronika Molcanova Dobry den Adelka len vas chcem pozdravit a este raz sa vam podakovat za velku pomoc ktoru ste urobila pre mojho maleho Janka mate velmi dobre srdiecko vela zdravia!!! nech sa vam dari. Veronika Molcanova z Levic :o) Ak treba niekedy zas nieco, ozvite sa mailom :o) Drzim palce.

11:12:04 - otázka od: tina Ahoj Adel,chcem ťa len pozdraviť a napísať,že si super baba, každý píše len samé hlúposti,je super, že máš takú povahu a neberieš si to k srdcu. A ešte jedna úsmevná príhoda, dosť často sa mi stáva, že idem po ulici a chlapi pokrikujú, pozrite sa ide Adela :-) Dosť sa podobáme. Prajem ti veľa štastia v pracovnom,ale hlavne v súkromnom živote. Tak dufam, ze ti to nevadi, ked pokrikuju . Inak po mne predstav si, pokrikuju to iste, my mame tooolko spolocneho :o)

11:12:14 - otázka od: Nadezda Ahoj Adelka ty nebudes uvadzat Slovensko ma talent?? Nie, ja porotcujem tento krat. :o)

11:12:35 - otázka od: januška Ahoj Adelka!Ako sa máš? čo budeš v blízkej dobe moderovať alebo aké projekty? Už sa veľmi teším keď ťa uvidím v TV, pretože si vtipná. :-))) Si dobrá moderátorka. Aj spolu so Sajfom v rádiu. pekný deň ti prajem a veľa úspechov a šťastia v živote. Dakujem, ako som spominala, ponuky v TV zavisia aj od inych velmi :o)

11:13:02 - otázka od: mirko Ahoj Adelka,studujem v ba uz 4 roky,nevies mi vysvetlit,preco sme sa este nestretli niekde v meste? Lebo asi preto, ze do mesta az tak casto nechodim. Niekedy v piatok, bol si uz aj v piatok v meste?

11:13:58 - otázka od: Janka Ahoj Adela, co si mala dnes na ranajky? Ako kazde Bozie rano som mala musli s lanovymi semiacnkami, s javorovym sirupom a s ovocim. To ronbim aj Sajfovi a Sajfa zas kazde rano nosi tie dostickove chlebiky plnene syrom a sunkou, niekedy paradajka a vajce :o)

11:14:44 - otázka od: fero caves cica... preco mam pocit, ze za chvilu ta uvidim aj ked otvorim chladnicku alebo splachnem svoje feki... Asi preto, ze to niektorym novinam vyhovuje ma mat v obsahu, ale dufam, ze ked splachujes feki, tak nevyplavam este, to uz by som sa fakt velmi vnucovala :o)

11:15:22 - otázka od: erika Milá Adelka, obdivujem Tvoj zmysel pre humor, pohotovosť, intelekt, ale aj zdravý rešpekt pred "kapacitami" z ktorejkoľvek oblasti. Je naozaj pozoruhodné s akou citlovosťou pristupuješ k hosťom v rannej šou, je naozaj rozdiel viesť rozhovor s Cmoríkom a pánom majstrom Chudíkom Myslím, že tým všetkým si sa stala naozajstným objavom pre naše médiá. Prajem Ti veľa SPOKOJNOSTI v každom kúsku Tvojho života. Erika Erika, moje EGO je az do Vianoc definitivne vyhladkane :o) Dakujem

11:17:30 - otázka od: lili ahoj adela ,v bulvárnom týždenníku stak ťa prichitili s jedním pánom ako sa bozkávate je to tvoj nový priatel? My sme sa nebozkavali, to bola klasicka prikladacka na licko, ale fotograf, ktory to nafotil z istych dovodov nikdy nemal pomer so zenou, tak to pochopil ako milostny akt :o) Nie je to moj priatel a drzim palce paparazzom, ze sa im hadam konecne podari nafotit aj nieco k veci, lebo bolo mnozstvo prilezitosti, akurat sa nepodarilo :o)

11:18:09 - otázka od: Martin Cauko, mna by zaujimalo, ako najradsej travis volny cas. Hm, vencim psa, cvicim, tancujem, s kamosmi som, sedim doma pri pocitaci, kukam do steny, citam si, saunujem, debatujem s nasimi a tak....

11:18:41 - otázka od: farna neposles mi nejaky ten milionik? bola by som ti vdacna :-) Ktory konkretne? :o)

11:18:59 - otázka od: Danielik Ahoj Adela, ako sa mas? Pri tychto milych pozdravoch sa mam len a len dobre :o)

11:19:10 - otázka od: Dhiuska Ahoj, ja len ze kazde rano Vas pocuvam v praci a ste uplne perfektni :) vela stastia Sme radi, ze to ma rano pre niekoho zmysel :o)

11:20:26 - otázka od: Ivana Adelka, zdravim Ta. Mam len jednu otazku - mas pocit, ze slovenski muzi maju este stale strach pred uspesnymi a zenami so zdravim sebavedomim? Uspesne zeny su uspesne, lebo sa snazia naplnit nejake ambicie, ktore maju preto, lebo su vlastne nie az tak sebavedome. Tie na prvy pohlad uspesne a sebavedome zeny su zvacsa tie najzranitelnejsie a len maloktory muz je schopny to rozrznat. Potom si vezme nejaku akoze beznu a priemernu a ta mu potom skace cel zivot sebavedomo po halve :o)

11:21:01 - otázka od: ada Ako vyzera tvoj obycajny den? Nejaky extra bezny den ani nemavam, kazdy je dost iny, ale je tam urcite radio, kamosi a nejaky pohyb :o)

11:21:42 - otázka od: Silvia Dobrý deň Adelka, chcela by som Vám poďakovať za príjemné rána s Fun radiom, niekedy je vaše vysielanie jedinou útechou do blbých dní. Ste super, nič na sebe nemeňte. Silvia TO ma naozaj tesi, inak aj pre mna je ranne vysielanie niekedy jedinou utechou do blbych dni, fakt :o)

11:21:50 - otázka od: Sisa Ahoj:-) Prajem krásny deň Adelka. Máš nos na talenty? Ale, asi aj hej :o)

11:22:23 - otázka od: haluz naozaj si sa nevyspala s robertom v tej sprche? S Rosenbergom? :o) Nie, mne sa strasne zle spi v sprche.

11:23:09 - otázka od: veve awoj adelka, si zlataaa, so sajfom ste v radiu uplne brilantniii, drzim vam palceeee, si lavacka ci pravacka? :)). dik, pekny den... Som pravacka, ale viem pisat zrkadlovo, staci ? ::o)

11:23:35 - otázka od: Ala ahoj Adelka,planujes mat niekedy rodinu?kedy?kolko deticiek by si chcela mat? Hm, to sa asi planovat neda, ale urcite to velmi chcem a pocet deti tiez necham na neurcito :o)

11:24:15 - otázka od: Denis Ahoj! Co pokladas za naj uspech v tvojej kariere a preco? Za naj uspech? Ze sa napriek vsetkemu tomu hogofogu v mojom zivote tie podstatne zalezitosti vo mne a v mojom blizkom okoli nezmenili. :o)

11:25:15 - otázka od: tOmi cauko adelka:D...skoro kazde rano ta pocuvam, a minule som rozmyslal nad tym ci sa ti este nestalo ze si nevedela co povedat, viem ze improvizovanie ti ide velmi dobre, ale ci aj ta improvizacia niekedy nezlyhala?ja som si to ako laik este nevsimol...inak ako sa mas?:P...prajem pekny den... Improvizacia je o tom, ze obcas aj zlyhava, ale my so Sajfom sme si toho vedomi a vieme, ze nie kazdy vstup je uzasny, lenze kazdy den tri hodiny je dost a preto to berieme sportovo, rovnako ako posluchaci :o)

11:25:44 - otázka od: Peti Ahoj, nechtela bys ucinkovat v nejakym vecernim serialy? jako napriklad Susedia... Jak by te to treba bavilo? ;-)...hezky den Peti Mala som uz take ponuky, ale nemala som pocit, ze by som uz aj z tejto konzervy mala vyliezat :o)

11:26:49 - otázka od: erik ahoj adelka,mas uz frajera? Erik, Erik, ........ :o)

11:27:23 - otázka od: katuulka cawko adeli co mas nowe ? kedy prides do presowa konecne ? Idem na literarny festival v najblizsich tyzdnoch a tak..... takze coskoro :o)

11:28:31 - otázka od: marek neskutocne sa mi pacil uvod do vysielania, ked si v Plus 1 den citala o sebe a o milencovi s dvoma detmi .. pravidelne ta vie bulvar takto rozhodit ? Hm, praveze ma bulvar naozaj rozhodil iba vtedy a mozno som to nezvladal, ale bolo to asi fakt jediny raz. Tento krat totiz napisali uuuplny vymysel, skratka loz a bulvar moze zvelicovat, pisat udajne a vraj, ale nie klamat na totalku a to ma tak rozhodilo, ze som s tym musela skratka von.

11:28:40 - otázka od: MF Si za to aby som vyriešil Perpetuum mobile? (poznámka aj tak som to už vyriešil) Konecne!

11:29:00 - otázka od: fero Ahoj Adela, si vždy tá istá ako pred rokmi ( 1997-1998) keď sme si písali, vtedy si pracovala tuším v Markíze. Bolo by pre mňa potešením, keby sme si mohli občas napísať. Si skvelá a držím Ti stále palce. Starý priteľ fero Fero, ved mail do FUN radia mas, tak kde je problem? :o)

11:29:11 - otázka od: Joe Hey Adel! Co rada pijes okrem caju? :D Vodu, pivo, a obcas colu light.

11:30:12 - otázka od: Martin Ahoj Adela, ze si inteligentna a mudra zena, to je fakt a smekam pred tvojou profesionalitou, no predsa len : Nemyslis, ze uz Ta je vsade privela ?...bojim sa otvorit konzervu ...pekny den Za to kolko ma kde je naozaj az tolko nemozem. Za ostatny mesiac som prave z toho dovodu odmietla tri velke rozhovory do casopisov, nechodim na rozne party a podobne a aj tak sa vzdy vie okolo mna uvarit nejaka "zaujimavost", takze osobne sa snazim, ale nie vzdy to ovplyvnim.

11:30:35 - otázka od: anka ahoj adelka, si super, prirodzena, na nic sa nehras, keby si nebola moderatorka, ake zamestanie by si mala? alebo ake by si chcela mat? Nieco, s cim by sa mi vecer zaspavalo s dobrym pocitom, ze to ma zmysel :o)

11:31:07 - otázka od: Lubos Srdecne pozdravujem. Tvoj otec pise skvele knihy... Neuvazovala si sa aj ty "literarne prejavit"? Ja by som nevedela napisat knihu, ja poviem vsetko co chcem v troch vetach a to je trochu malo. Ale pozdravim ho, potesi sa :o)

11:31:50 - otázka od: Edwin Čauko Adela, páči sa Ti Tvoje meno? Aké máš koníčky (ak Ti na ne zostáva čas) a čo Ťa v poslednej dobe potešilo? Ako Adela? V detstve som si zvykala, ale teraz sa mi paci a konicky mam rozne, teraz aktualne tanec, posilka, obcas klavir, obcas nejaky jazyk, ked stiham, a tak :o)

11:32:42 - otázka od: ludka ahoj, ráno v rádiu ste aj so sajfom suproví, jednoducho lahôdka pre uši. Nech sa ti darí aj naďalej. Ako Máš? Dik, doodopviem vlastne v suvislosti s tymto na predchadzajucu otazku. POtesil ma napriklad dnesny ranny host Juraj Rizman z GREENPEACu :o)

11:33:14 - otázka od: marcela Mas super postavu klobuk dole!!Mozes prezradit tajny recept? :o) Obcas sportovat, obcas nejest a mat stastie, ze do novin dali celkom dobru fotku :o)

11:33:37 - otázka od: je2ry Caw Adela! Pocuj povedz kto vlastne je Funradio? Ty alebo Sajfa? Drzim palce spoko babenke. Dik za Funradio...zlomi ti tvar Samozrejme, ze JA som FUN radio :o)

11:34:08 - otázka od: jea nechces si dat plastiku prs? No, bolo by co vyplastikovat, ale zatial som s tym nejako prezila aj pracovny aj sukromny zivot , takze asi realny dovod nemam :o)

11:35:35 - otázka od: dada ahoj, prečo už nemoderuješ s Pycom? Bulvár píše rôzne veci...ale ako dobre vieme, bulvár je bulvár.... Držím Ti palce, páči sa mi Tvoj štýl moderovania /ako v TV, tak aj v rádiu/ S Pycom nemam co moderovat. Moderuju sa konkretne relacie a ziadnu nam neponukli. Mne ponukli porotcovanie a tak som to ako zaujimavu skusenost vzala, bolo by asi zvlastne povedat - No, ale Pyco tam nie je a teraz co? Aj Pyco ma svoje aktivity a aj ja svoje, ked sa raz v nejakom projekte zas stretneme, urcite to moze byt znova pre nas zaujimave :o)

11:35:47 - otázka od: Majo Ahoj o ktorej rano vstavas do fan. Tak pred siestou vstavam.

11:36:36 - otázka od: betty Vitaj Adelka, obdivujem Ta vo vsetkom, a hlavne ako moderatorku ako ti rychlo mysli. Prajem Ti toho najlepsieho muza lebo ty si takeho zasluzis. Prosim bulvar, aby ta nechal slobodne zit. Pozdrav Pyca. Ale mna bulvar v slobodnom ziti neobmedzuje. Neboj :o) Ale dakujem za podporu.

11:36:50 - otázka od: bukaco dobre rano prajem ti, nechcem sa nic opytat, len tak skusam ci to funguje :-) (to bude urcite dlha odpoved) Nefunguje :o)

11:37:41 - otázka od: luboš) nadzo adela, budem kusok drzi, fakt mas zenateho priatela Nemam zenateho, ani s detmi, ani nijak inak definovaneho v novinach a uz vobec nie toho, s ktorym ma stale spajaju. Strasne ma bavi slovensky bulvar v tom, ze zvacsa nie su schopni nic vypatrat, atk im ostava si vymyslat. Nie vzdy, ale casto.

11:38:29 - otázka od: Martin Ahoj smiem sa spytat preco ste sa rozisli ved Tomas bol fajn chalan a tvorili ste fantasticky par.Myslis ze nebol ten pravy?Martin Martin, vztah prezentovany v mediach nikdy nie je ten, ktory sa deje za dverami bytu. Vela sme sa obaja naucili a myslim, ze sa mame stale istym spoosbom radi. Urcite nic nelutujem. :o)

11:38:44 - otázka od: terorista ahoj banaska, kedy bude dobre? Ked si to povies , ze je :o)

11:38:59 - otázka od: jana Vlastne nemám žiadnu otázku, len ti chcem popriať všetko dobre, zostaň taká aká si. A trochu zlepsit sa nemozem? :o)

11:39:48 - otázka od: Anna Adela, planujes si zalozit rodinu? A kedy by si si vedela predstavit pri sebe maleho cloviecika? Maleho cloviecika si budem vediet predstavit vedla seba, ked budem mat vedla seba velkeho cloviecika na stvorenie maleho cloviecika :o)

11:40:21 - otázka od: Michal Adela, na com vy fungujete kazde rano, so Sajfom, pri skorom vstavani a tak dobrej nalade v radiu? Ste fa(j)n :) Je to zmes halucinogenov, zostatkoveho alkoholu a strasnej mystifikacie :o)

11:42:48 - otázka od: maria Caj, Adeli vies co, Ty si najvacsia najvacsia moja zmena nazoru o cloveku aku som zatial zazila:))) Ked som Ta videla prvykrat v superstar, bola si mi straaasne nesympaticka (odpust). VObec som netusila, ze si taka zlata, mudra, vzdelana a s perfektnym zmyslom pre humor. Aha! A so srdieckom. To som zistila az neskor:) Tak som sa Ti potom v duchu za svoje unahlene hodnotenie uprimne ospravedlnila. A musiiiim to urobit aj teraz verejne, lebo by mi bok vyvalilo. PREPAC. Maria, toto si obzvlast vazim, ani nie az tak kvoli mne, ale preto, ze malokedy ludia celkovo uvazuju pred tym, nez sudia a nedavaju sancu inemu, len svojim predsudkom a to moze byt vo velmi roznych sferach, takze zas klobuk dolu pred tym ako rozmyslas a ked ti zas zacnem byt nesympaticka, tak dufam , ze opravnene......ale budem sa snazit, aby nie :o)

11:43:42 - otázka od: ronny ahooj, neuvazovala si nikdy o studiu prava? nelakalo ta to nikdy?? lebo mne prides ako vyrovnany clovek, taky spravodlivy, ktory by v danej oblasti mal co povedat...dik Fiha, to by som asi nezvladla a ja hlavne spravodlivost niekedy vnimam prilis karmicky na to, aby sa mi to chcelo riesit v sudnej sieni. :o)

11:45:15 - otázka od: katuulka adeli nerozmyslate o oziweni washo ranneho magazinu wo fubku ? uz to zacina byt nudne.. Hm, myslim si, ze zaklda je mat dobreho hosta , vediet sa rozpravat a mat dobru naladu, obavam sa, ze vsetko tu uz bolo, tak jedina cesta je robit nieco prirodzene a podla moznosti dobre. A prirodzene je sa rozpravat. MNa velmi uz nebavia nachytavacky cez telefon, priznavanie sa kto s kym kedy mal sex medzi dvoma partnermi nan linke a take tie trendy veci. Ale je pravda, ze osviezovat niecim to priebezne treba. Daj navrh :o)

11:45:26 - otázka od: gabika ahoj, poznas Modranku? Jasne :o)

11:45:50 - otázka od: kongo adela ,je pravda že ste sa pohádali.budeš s ním moderovať aj 4 sériu super star Nikdy sme sa nepohadali a o stvrtej serii ani neviem, ci bude. :o)

11:46:06 - otázka od: alena Ahoj Adela, milujem tvoj humor!!!!! Si jediná moderátorka na Slovensku, ktorá srší inteligentným vtipom. Uplne neporovnateľné s ostatnými moderátorkami. Si proste špica. Prajem všetko dobré a hlavne super chlapa :-)) :o) Dik, aj mna by taky potesil.

11:46:24 - otázka od: admin Chce msa spytat ci sa este stale stretava s Tomasom Bezedom???:d Ked je v BA a mame cas a chut, tak dame kavu, to je jasne :o)

11:47:18 - otázka od: Helena Zdravím Ťa, Adelka. Veľmi dlho som rozmýšľala, čo by som sa Ťa pýtala, keby sme sa stretli, kam by smeroval naš rozhovor. Aj napriek vekovému rozdielu /moje deti sú v Tvojom veku/, úprimne si Ťa vážim a hltavo počúvam Tvoje slová /aj tie nevypovedané/ ako aj úžasne rýchle a pohotové reakcie. Samozrejme, že nevynechám žiadne Tvoje vysielanie /ste výborná dvojka so Sajfom a boli ste takí aj s Pycom/ a len dúfam, že Ťa budem ešte veľmi dlho počúvať v takejto forme - ak aj nie v lepšej. Bolo by to fantastické. Prajem Ti pevné zdravie a dobrú pohodu doma aj v práci. Ďakujem, že si. Pozdravujem generaciu mojej mamy, je to moja oblubena generacia :o)

11:47:42 - otázka od: gebi ahoj adela. je pravda že sa Ťa muži boja??? Tak obcas sa aj sama seba bojim, uz som niekedy videla aj krajsi pohlad ako na mna :o)

11:47:53 - otázka od: robo Ahoj,aky mas oblubeny parfum? Teraz asi nove Chloe.

11:48:44 - otázka od: boro pripravujes si scenáre na moderovanie, do detailov, alebo len kostru a na pľaci improvizuješ? Scenar som nevidela uz par rokov, ale to preto, ze relacie, ktroe robim, sa nedaju robit podla scenara, tam treba riesit aktualny vykon ludi, hodnotenia poroty a tak. Viem, len kedy co ide, cize ano, mam kostru.....:o)

11:48:57 - otázka od: marek zurivo hladas zivotneho partnera ? ;D .. Zuuuuurivo :o))))

11:49:36 - otázka od: Janka Ako sa da dosiahnut taka stihla postava? Narodit sa stihlym rodicom, ktory ma v detstve neprekrmovali a hned aj na drsno odnaucili jest sladkosti. To je zaklad. :o)

11:50:50 - otázka od: Martin Adelka pozdravujem Ťa,chcem Ti skloniť poklonu za to aká si a opýtať sa Ťa aký máš recept na optimizmus a či Ťa uvidíme aj v Trenčíne niekedy?S pozdravom Maťo z Trenčína. Ked ma bude Trencin potrebovat, preidem aj tam ! :o), ale ja nie som vzdy optimisticka, ale tam , kde ludia nie su zvedavi na problemy, a uz vobec nie moje, tak som vesela a vzdy si tu naladu viem urobit a to je teda v tych mediach.

11:52:17 - otázka od: PeterKE ahoj zaaazrak Adelkovity.ako zvladas tie bulvarne trepanice na tvoju adresu?nelutujes niekedy,ze nie si jedna nenapadna deva v dave?PS:inak dakujem za tvoje trepanice.nie kazdy robi humor s myslienkou.pekny den,dni,tyzd... Keby ma netrapili trepanice v mediach a bola by som neznama, trapili by ma trepanice okolia, intrigy neznamych kolegov a take to, co je v zivote bezne. Nelutujem nic, osud mal asi nejaky zamer s tym, ze robim to, co robim. Naucit sa zvladat bulvarne trepanice je dobra lekcia, za ktrou som svojim sposobom vdacna :o)

11:52:40 - otázka od: tono dobry den.... Kedy budes mat svoju talk show (viem ze tem vyraz znie hrozivo) co my pride logicke ako dajsi krok tvojej stafety.... aj ked asi to radio ta lem tak nepusti, alebo predsa? Uvidim, uvidim, no......uvidime :o)

11:53:49 - otázka od: Katka Ahoj Adela, nemáš niekedy problém stým keď hovoríš narovinu to čo si aj myslíš? Nie, ale nie vzdy to hovorim, nie vzdy je to vhodne, ani ziaduca, dokonca ani nie rozumne. A teraz narovinu koncim!!!! So vsetkymi s Vami!!!!! Nasi cas vyprsal, dakujem za spolocnost a vidime s pri vyskakovani z konzervy, alebo pri inej peknej prilezitosti. Vsetko dobre, Adela :o))))))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu