Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dvadsať známych blondínok, ktoré hýbu našim šoubiznisom!

Zobraziť galériu (21)

BRATISLAVA – Pekné, úspešné, známe a hlavne blond! Ako sa zdá, v slovenskom šoubiznise sa stačí poriadne „zosvetliť“ a úspech je zaručený! O tom by vedeli rozprávať mnohé moderátorky, modelky, herečky či speváčky. Topky.sk prinášajú 20 najznámejších Sloveniek, ktoré na svoju blonďavú hrivu nedajú dopustiť. A mnohým dokonca pomohla preraziť v šoubiznise.

Televízia Markíza

Najviac blondínok je bezpochyby v tejto najsledovanejšej televízii. Medzi najznámejšie patrí týchto 8 žien. Moderátorky spravodajstva Mariannu Ďurianovú (31) a jej kolegyňu Martinu Šimkovičovú (35) môžeme zaradiť k tým, ktoré sa najčastejšie objavujú na titulných stránkach novín a časopisov. Mariannina prirodzená farba je hnedá, ale televízni diváci ju poznajú ako blondínu meniacu len odtiene tejto farby.

Moderátorka Smotánky Erika Judínyová (36), ako aj politická redaktorka a moderátorka relácie Na telo Zlatica Puškárová (31), patria medzi markizácke stálice, ktoré kaderník zrejme na tmavú farbu „neukecá“.

Ani vychádzajúca hviezda nového projektu Slovensko má talent Barbora Rakovská (22), či najvtipnejšia moderátorka u nás Adela Banášová (27), sú plavovláskami celú večnosť. A zatiaľ to meniť nehodlajú.

Markizácke blondínky, ktoré hýbu šoubiznisom, nie sú len na obraze, ale aj v zákulisí. Medzi tie známe a takisto veľmi úspešné patria marketingová riaditeľka Zuzana Ťapáková (45), či dramaturgička Gabika Drobová (35).

Televízia Joj

Ani televízia Joj nie je v otázke blondínok pozadu. Vo svojich radoch majú 6 známych svetlovlasých krások. Momentálne k tým „naj“ patrí bývalá markizácka hviezda Aneta Dočekalová-Parišková (34), ktorá uvádza Noviny o 17-tej a Noviny Plus.

Jej moderátorské kolegyne z hlavného spravodajstva Adriana Kmotríková (38), Lucia Barmošová (26), či športová moderátorka Lenka Čviriková-Hriadeľová (35), však za ňou vôbec nezaostávajú.

Medzi divákmi sú obľúbené aj ich odvážnejšie kolegyne Erika Barkolová (31), ktorej relácia Črepiny s hviezdičkou je občas poriadne pikantná, to spolu so Stankou Pavolovou (27) vedia v relácii Promi noviny poriadne rozbaliť.

STV

Oproti konkurencii sa naša verejnoprávna televízia drží v úzadí. Jedinou blondínou, ktorá sa len nedávno dostala do širšieho povedomia divákov, je športová moderátorka Mária Pietrová (23).

Ostatné

K našim top kráskam, dokonca celosvetovo známym, patrí topmodelka Adriana Sklenaříková –Karambeu (37), ktorá múti aj vody nášho šoubiznisu. Nie je však jediná. Za hranicami Slovenska sa presadila aj speváčka s rovnako farebnou hrivou Dara Rolins (35), či moderátorka známa najmä erotickými reláciami Zuzana Belohorcová (31).

Naša najznámejšia playmate Eva Cifrová (26) sa tiež v zahraničí nestratí. Je vyhľadávanou modelkou, ktorá má bezpochyby aj vďaka svojim plavým vlasom čoraz viac pracovných ponúk.

Do kategórie najznámejších blond herečiek rozhodne patrí Zdena Studenková (54), ktorá by svojim výzorom zatienila nejednu mladšiu kolegyňu. Na svoju farbu vlasov nedá dopustiť. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu