Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozhádaní exmilenci Kollár a Rezešová: Konečne si vedia prísť na meno!

Linda Rezešová a Boris Kollár v časoch, keď im to klapalo aj v súkromí. Zobraziť galériu (6)
Linda Rezešová a Boris Kollár v časoch, keď im to klapalo aj v súkromí.

BRATISLAVA – Mediálna prestrelka, zrušenie päťmiliónového narodeninového darčeka a vrátený snubný prsteň. Tak vyzeral po zhruba polročnom romániku vzťah milionára Borisa Kollára (42) a bývalej missky Lindy Rezešovej (30).

Zdá sa, že s odstupom času sa naštrbené pomery spomínanej dvojice dostávajú opäť do poriadku. „S Borisom komunikujeme na priateľskej báze. Rozišli sme sa slušne,“ povedala pre topky.sk milionárova bývalá snúbenka Linda Rezešová. Tá ešte stále pracuje pre jeho rádio. „Dokonca pripravujeme spoločné projekty,“ dozvedáme sa.

Zhruba v polovici mája to však medzi dvojicou príliš ružové nebolo. V médiách sa totiž naťahovali o to, kto ukončil vzájomný vzťah. Tým to však nekončilo. Boris zrušil Rezešovej narodeninový darček – päťmiliónové auto Maserati – a zaplatil radšej storno poplatok v hodnote niekoľkých desiatok tisíc korún. Linda mu zasa na oplátku vrátila snubný prsteň, ktorého cena sa odhadovala na pol milióna.

Príčinou stroskotania ich lásky bola podľa našich informácií boháčova bývalá priateľka Petra Krištúfková (30). S ňou sa dodnes pravidelne stretáva. Majú spolu štvorročnú dcérku Ester. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu