Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kollár má novú jachtu za viac ako 30 miliónov!

Boris Kollár
Boris Kollár

BRATISLAVA – S Rezešovou si na nej užívať nebude! Milionár a bývalý priateľ Lindy Rezešovej (30) Boris Kollár (42) si nedávno kúpil novú luxusnú loď. Chystá sa na nej stráviť takmer celé leto. Keďže je momentálne bez priateľky, romantika na nej zatiaľ nehrozí.

Boris Kollár si nedávno kúpil novú jachtu, na ktorej si plánuje užívať more a slnečné lúče. „Potrebujem sa na nej dostať z Janova do Splitu. Mám teda pred sebou zhruba 1 800 kilometrov,“ prezradil milionár v markizáckej relácii Prominenti.

K svojej plavbe nepotrebuje ani lodného kapitána, pretože už dávno zložil kapitánske skúšky. „Loď si vediem sám. Mám rád súkromie,“ netajil sa.

Na palube by mu nemala robiť spoločnosť žiadna partnerka. Boris je totiž momentálne voľný. Posledne mediálne známy vzťah mal s bývalou modelkou Lindou Rezešovou (30). Definitívne sa však rozišli začiatkom mája po takmer piatich mesiacoch.

Podľa našich informácií ho nová jachta vyšla na viac ako 30 miliónov korún. Boris Kollár rozhodne nepatrí k typom ľudí, ktorí by si nedopriali luxus. K dispozícii má totiž aj vlastné súkromné lietadlo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu