Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

4. kolo Let’s Dance: PÁD na parkete, ZRANENÝ Loj a… Tento pár VYPADOL!

Ako štvrtý pár v poradí vystúpili Petra Dubayová a Matyáš Adamec, ktorí o postup zabojovali s ich živelnou cha-chou. „Ten rytmus. Tam to bolo úplne vidieť. Ale tá technika. To bolo zle... Ja hovorím, že toto nebolo dobre. Ale inak... Vyzeráte dobre," zhodnotil ich Zdeňek Chlopčík. Tento pár napokon získal 19 bodov. 

4. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (57)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ďalšie číslo patrilo Anne Jakab Rakovskej a Jaroslavovi Ihringovi. Dvojica predviedla úžasný jive. „Budem citovať klasika. Vyprdnite sa na to, čo hovorí nejaký Chlopčík," začala Adela, ktorá Aničku opísala ako "divú gazelu". Následne sa debata zvrtla, pretože Zdeněk Chlopčík netušil, čo znamená slovo "gazela". „Tam nebola technika, tie nohy nešlapali," skritizoval Ďurovčík. „Jano... Na to, že je moratórium... Strašne slabikuješ," zrušila ho Vinczeová. Anna a Jaroslav získali 26 bodov. 

Šiesty tanec v poradí bol v podaní herečky Hany Gregorovej a Róberta Pavlíka. Tento pár zatancoval rumbu na pieseň "Boli sme raz milovaní" od Pavla Haberu. „Vaše dve deti sa zadúšali od smiechu," reagoval moderátor Viktor Vincze. „Keď som videla tie ohne, ktoré mal Martin Novák... Tak si myslím, že to by som si zaslúžila ja. Lebo tam sa rovno otvorí peklo. A ja po tomto incestnom tanci s Robkom tam rovno odídem. Aj keď musím povedať, že dátum narodenia Robka mi je veľmi sympatický," vyjadrila sa so smiechom Gregorová, ktorá je známa tým, že má mladšieho partnera. Tento pár napokon získal 14 bodov, čím sa doposiaľ dostali na chvost celej tabuľky. 

Ako siedmy vystúpil jeden z najväčších favoritov celej šou - herec Jakub Jablonský. Spoločne s Eliškou Lenčešovou sa o body poroty uchádzali s tancom cha-cha. A ako sa aj očakávalo, odtancovali to opäť absolútne dokonale. Dvojica si vyslúžila standing ovation takmer od celej sály. „Teraz sa ťa nechcem dotknúť, Eliška. Ale kto je profík... A kto je amatér," vychválil herca Zdeněk Chlopčík, ktorý Jakubovi vytkol iba jeho paže so slovami, že ich tanec bol na úrovni tých súťažných. Jablonský sa vyjadril aj na adresu svojej mentorky a profesorky - Emílie Vášáryovej. „Ona bola vždycky na nás veľmi tvrdá a mala veľmi tvrdú kritiku smerom k nám. Čo je veľmi dobré, lebo potom s tým vie človek pracovať," povedal úprimne. Jakub a Eliška nesklamali - získali 34 bodov, čím sa dostali do vedenia.

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu