Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Karin Majtánová odhalila súkromie: V tomto sa s manželom NEPOHODNÚ... On sa na to stále SŤAŽUJE!

Karin Majtánová oslavovala svoje 50-te narodeniny, manžel Peter Kremnický
Karin Majtánová oslavovala svoje 50-te narodeniny, manžel Peter Kremnický (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Karin Majtánová prekročila prah 50-ky a dopriala si veľkolepú oslavu. Nebola však obyčajná. Okrem darčekov od rodiny a priateľov si pripravila aj svoj vlastný.

Moderátorka Karin Majtánová je úspešná moderátorka. Jej kariéra sa rozbehla po tom, čo sa stala Miss Slovensko Slovensko v roku 1993. Najprv pracovala ako dramaturgička, keďže však očarila nielen svojou krásou, ale aj darom výrečnosti, kocky boli hodené. Už niekoľko rokov moderuje Dámsky klub na RTVS, pravidelne aj v Ružinovskej televízii, ale ani tým to nekončí. Karin si totiž splnila svoj sen. Na oslave 50-ky pokrstila svoje CD-čko s pesničkami, nielen vlastnými, ale aj tými, ktoré ju istým spôsobom sprevádzali celý život.

Oslava bola veľkolepá a plná ľudí. Karin je totiž živelný typ, má veľa kamarátov, blízkych priateľov: „Som pravidelná sopečná činnosť, milujem plný dom, mne nevadí bordel doma, to neriešim vôbec, u nás je vždy veľa ľudí, u nás sa doma aj tancuje…myslím si, že kým toto bude, budem žiť“, smeje sa Karin, ktorá vraj počet hostí na oslave musela prispôsobiť limitom hotela. Smršt energie predviedla aj na oslave, ale ako to s ňou vyzerá, keď je predsalen unavená? A čo na pričasté návštevy doma hovorí jej manžel?

Karin Majtánová odhalila súkromie: V tomto sa s manželom NEPOHODNÚ... On sa na to stále SŤAŽUJE! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Galéria: BUJARÁ ZÁBAVA na oslave Majtánovej 50-ky: Aha, s čím sa dovalila Malachovská

Viac o téme: Karin MajtánováOslavaNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu