Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Evelyn absolvovala OPERÁCIU: Dva týždne bola MIMO a nevedela rozprávať... Nemusela to PREŽIŤ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram E.K.)

BRATISLAVA - Niektorí fanúšikovia moderátorky a komičky Evelyn si všimli, že v poslednom období nebola aktívna na sociálnych sieťach. Ubehli približne dva týždne a ryšavka sa konečne ozvala. Prezradila, prečo bola toľký čas mimo - musela absolvovať zásadnú operáciu pre problém, ktorý doslova ohrozoval jej život.

„Dva týždne nebyť na IG, to som zažila naposledy v 2014. Mám za sebou celkom zásadnú operáciu. Aj som vám chcela o tom povedať, ale keďže sa tento “happening” dial na mojej hlave, nevedela som rozprávať ani som úplne nevládala “žiť”, ale už trošku vládzem, tak som vás chcela pozdraviť," začala Evelyn v príspevku na sociálnej sieti, kde pridala aj fotografie z nemocnice i následnej domácej liečby. 

Galéria: Galéria Eva Evelyn Kramerová

Evelyn už dlhšie pociťovala problémy, ktoré ju trápili najmä v noci počas spánku. „Mala som úplne stlačenú dýchaciu trubicu, hlavne v spánku som cítila že neodpočívam, ale väčšinou som celú noc lapala po dychu a znova a znova sa pridúšala (apnoe)," vysvetlila komička, ktorá následne prezradila, že jej v podstate hrozil ten úplne najhorší scenár. „Bolo veľmi nepríjemné s tým žiť a hlavne bolo riziko, že s tým ani dlho žiť nemusím. Lebo keď sa vám nedokysličuje mozog, darmo budete meditovať a mantrovať fasa život," vyjadrila sa Kramerová. 

O tom, že má veľký problém s dýchacími cestami, sa dozvedela v podstate úplne náhodou počas návštevy u zubára, keď si nechávala vyrobiť strojček. Ten ju poslal za odborníkom, no a následne dohodli operáciu. A nešlo o úplne bežný zákrok.  „Bolo treba posunúť obe čeľuste dopredu, aby vznikol priestor. Takto to opisujem ja ako laik. V preklade cez hlavu mi prešiel vlak, zlámal mi kostičky, prišrobovalo sa čosi a mne sa teraz dobre dýcha," dodala Eva, ktorej prajeme skoré uzdravenie a bezproblémovú rekonvalescenciu. 

Viac FOTO Evelyn z nemocnice nájdete v našej galérii vyššie. 

Evelyn absolvovala OPERÁCIU: Dva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram E.K.)

 

Viac o téme: EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu