Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

BUJARÁ ZÁBAVA na oslave Majtánovej 50-ky: Aha, s čím sa dovalila Malachovská

Na oslavu 50-ky Karin Majtánovej prišla aj Iveta Malachovská Zobraziť galériu (36)
Na oslavu 50-ky Karin Majtánovej prišla aj Iveta Malachovská (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Oslava vo veľkom štýle! Moderátorka a Miss Slovensko z roku 1993 Karin Majtánová oslávila v sobotu životné jubileum a oslava bola skoro ako svadba. Zúčastnilo sa na nej takmer 100 hostí.

Galéria: BUJARÁ ZÁBAVA na oslave Majtánovej 50-ky: Aha, s čím prišla Malachovská

Oslava 50-tich narodenín Karin Majtánovej bola veľkolepá. Okrem rodiny a blízkych priateľov, ktorí stoja po boku moderátorky v dobrom aj v zlom už celé roky, prišli aj kolegovia z televízneho Dámskeho klubu. Nechýbali kolegyne Soňa Müllerová, Andrea Chabroňová či Iveta Malachovská s množstvom balónov. Tá na chvíľku pracovne odbehla aj na Bratislavský bál, ale po návrate na oslavu sa s vervou pustila do tanca.

Karin Majtánová oslavovala svoje 50-te narodeniny
Zobraziť galériu (36)
Karin Majtánová oslavovala svoje 50-te narodeniny  (Zdroj: Ján Zemiar)

Ale zagratulovať prišli aj ďalší kolegovia, vrátane režiséra Petra Baláža či redaktora Michala Slaničku. A oslavu si nemohla nechať ujsť ani exmoderátorka a dnes biznis koučka Andrea Vadkerti. Kolegovia dokonca Karin pripravili prekvapenie - špeciálne vysielanie Dámskeho klubu - kde odzneli nielen dojemné slová a želania rodiny či priateľov, ale aj krátky súhrn moderátorkinej cesty životom. 

Cesta životom Karin Majtánovej (Zdroj: FB/Dámsky klub)

Zaspievať Karin prišiel aj Samo Tomeček, ktorý doslova roztancoval celý parket, ale aj priateľ moderátorkinej sestry, kubánsky spevák Lazaro. Niekoľko pesničiek zaznelo aj v podaní Karin, ktorá má na svete nové CD-čko, a okolo polnoci sa k hudobnému slovu dostala Barbora Balúchová s kapelou Starmania. 

Karin Majtánová sa narodila 1. februára 1974 v Trenčíne. Má dve deti, dcéru Karin a syna Samuela a od augusta 2021 po svojom boku manžela Petra, s ktorým predtým tvorili pár niekoľko rokov. Päť rokov po víťazstve v súťaži krásy, kedy sa stala Miss Slovensko, sa v roku 1998 zamestnala v Slovenskej televízii a od roku 2008 až dodnes je moderátorkou relácie Dámsky klub.

Viac o téme: PártyKarin MajtánováOslavaNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu