Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vémola žije na maximum, čo zarobí, to minie: MÁM SPOTREBU AKO TRYSKÁČ!

 Karlos Vémola
Karlos Vémola (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Život Karlosa Vémolu je nebezpečnou jazdou. Potvrdzuje to aj dokument Karlos, ktorý nie je len športovým medailónom, ale najmä filmovým portrétom osobnosti, ktorá zmenila popkultúrny život v Českej republike.

Život Karlosa Vémolu bol vždy plný priepastných protikladov – od detstva žil na hrane. Ako malý sa bil v uliciach Olomouca, po škole odišiel do Londýna, kde sa živil ako vyhadzovač, preslávil sa ako zápasník, išiel do väzenia, opäť sa preslávil, vypredal O2 arénu a stal sa celebritou. Karlos je film o extrémnej osobnosti v extrémnych časoch. Predstavuje Vémolu nielen ako bojovníka a hrdinu, ale aj ako otca, partnera, nežného milovníka zvierat a zároveň ako tvrdohlavého, nekompromisného človeka, ktorý od svojho okolia často žiada nemožné – aby sa prispôsobilo jeho životnému štýlu a tempu.

Karlos rád vraví, že žije na maximum a aj napriek príležitostným prehrám v ringu či v súkromí si žije skvelý život. Čo sa ale zmenilo od jeho detstva? Aký bol Vémola kedysi a aký je dnes? „Ja si myslím, že veľmi podobný, cítim sa v hlave byť stále ten mladý chlapec, ktorý si dáva veľké ciele a veľké sny a snaží sa ich plniť. Ja si žijem svoj sen, nikdy si nedávam žiadne limity, vždy ak niečo chcem, tak si za tým tvrdo idem a takto to mám od mladosti. Všetky sny, čo som mal v mladosti, tak si ich plním,“ stojí si za svojím Karlos. Zápasník je extravagantný v životnom štýle. Koľko ho stojí mesačne jeho život a kto drží rodinnú kasu? Takú úprimnú odpoveď by ste nečakali.

Vémola žije na maximum, čo zarobí, to minie: MÁM SPOTREBU AKO TRYSKÁČ! (Zdroj: NL/Martin Bublavý)

Galéria: Karlos Vémola o svojich životných momentoch: Mlátim ľudí za peniaze! TOTO si o mne ľudia MYSLIA ZLE

Viac o téme: PeniazeKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu