Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Adela sa nad skúšobnou dobou adopcie nezamýšľa: TOTO ma STRESUJE oveľa viac!

(Zdroj: Jan Zemiar)

Od chvíle, kedy sa Adela Vinczeová stala mamou, uplynul už viac ako rok. Dnes si už spolu s Viktorom život bez synčeka nevedia predstaviť, aj keď jeho príchod prehádzal ich život celkom naruby.

Adela Vinczeová, ktorá patrí k našej moderátorskej špičke, si materstvo vychutnáva. Kvôli synovi o čosi menej pracuje a snaží sa mu venovať čo najviac času. Adopčný proces je náročný a zdĺhavý, ale blíži sa obdobie, kedy by už synček mohol byť nadobro ich: „Plynie vymedzená doba a tým pádom sa tým teraz nezaoberáme, pretože nemáme ani čo urýchliť, ani čo zmeniť, ani nejak čo urobiť, takže čas plynie a malo by to byť do pár mesiacov ok“.

Adela zároveň tvrdí, že problematikou akejsi skúšobnej doby, ktorá stále nie je definitívne ukončená, sa veľmi nezaoberá: „Mňa stresuje, či zvládam bežne robiť nejaké veci, či som dosť Montessori matka a či som dosť trpezlivá a či správne reagujem a tam zrazu zabudne človek na to, že či je to v nejakých papieroch ešte neukončené“. Zhovárali sme sa teda aj o trpezlivosti, či sa už Adele podarilo dosýta vyspať a oddýchnuť si, ale tiež o tom, či by mala odvahu pribrať do partie ďalšie dieťa. Odpovede sa dozviete vo videu.

Adela sa nad skúšobnou dobou adopcie nezamýšľa: TOTO ma STRESUJE oveľa viac! (Zdroj: NL/Martin Bublavý)

Viac o téme: SynAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu