Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Viktor Vincze v STRESE pred každým prenosom: Je to NEKOMFORTNÉ!

Viktor Vincze
Viktor Vincze (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer štartuje na obrazovkách televízie Markíza tanečná šou Let's Dance. Viktor Vincze (33) je súčasťou tohto projektu už tretí rok. Je to však pre neho istým spôsobom stále stresujúce!

Viktor Vincze začínal v spravodajstve. Neskôr ho televízia Markíza obsadila do projektu Let's Dance, kde svojimi moderátorskými schopnosťami všetkých očaril. Dôkazom toho je aj to, že ho režisér oslovil už tretíkrát. No a nám prezradil, aké to pre neho je.

Galéria: Viktor Vincze

„Nervozitu a stres pociťujem pred každým jedným prenosom, lebo to mám v rukách a mám za to zodpovednosť,“ objasnil. „Nie je to paralyzujúci stres, lebo už som to zopár rokov robil, čiže viem, čo čakať. Zároveň je to vždy trošku nekomfortné. Ja v sobotu večer dostanem scenár, kde je napísané, čo ako nasleduje, čo tancujú, aké dokrútky máme, a tak...“ prezradil s tým, že si musí vždy dopredu premyslieť čo bude hovoriť, aby sa v každom živom vysielaní neopakoval.

„V tomto je to výzva, ale to je tá robota a už som si na ňu zvykol a teším sa, že to nejako funguje,“ dodal. Moderátorskú dvojicu bude opäť tvoriť s kolegyňou Luciou Hlaváčkovou. Čo od šou očakáva, si už môžete vypočuť v rozhovore nižšie.

Viktor Vincze v STRESE pred každým prenosom: Je to NEKOMFORTNÉ! (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: StresLet's DanceViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu