Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Václav Klaus: Nepoprel, že má milenku!

Prezident priznal, že stretnutie s letuškou Petrou nebola náhoda. Zobraziť galériu (2)
Prezident priznal, že stretnutie s letuškou Petrou nebola náhoda. (Zdroj: Aha!)

PRAHA - Podvádza manželku s mladou letuškou, alebo nie? Jasnej odpovede sa Česi od svojho prezidenta stále nedozvedeli. Aj keď Václav Klaus (66) v najnovšom rozhovore nepoprel, že má milenku! Stretnutia s Petrou Bednářovou podľa jeho slov neboli žiadnou náhodou. Ako na to reagovala prvá dáma Lívia Klausová (64)?

Český prezidentský pár žije spolu už štyri desaťročia. Václav Klaus má však renomé veľkého záletníka. Minulý mesiac ho novinári prichytili na utajenom rande s mladou blondínkou. Vysvitlo, že ide o letušku Petru Bednářovú (25). „Poviem len jedno. To, že nás spolu odfotili, nebola fotomontáž ani úplná náhoda,“ nepoprel milenecký vzťah v rozhovore pre denník Aha!.

Lívia Klausová sa na verejnosti tvári, že manželove romániky ju príliš nevzrušujú. Prezidenta sa však na fotografie s letuškou Petrou spýtala. „To sa vysvetliť nedá a nedá sa čakať žiadne porozumenie,“ povedal Klaus úprimne. Zdá sa, že letušky majú u českého prezidenta veľké šance. S jednou z nich sa zaplietol aj v roku 2002. Ešteže je jeho manželka slovenského pôvodu taká tolerantná.

Václav Klaus a jeho tolerantná manželka Lívia.
Václav Klaus: Nepoprel, že
Zobraziť galériu (2)


Foto: Aha!, anc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu