Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Trest pre prezidentovu milenku: S Klausom už nepoletí!

Václav Klaus Zobraziť galériu (2)
Václav Klaus (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Letuška Petra Bednářová (28) už nebude lietať s českým prezidentom Václavom Klausom (66). Po tom, čo sa prevalil ich románik, bola blondínka stiahnutá zo všetkých letov s hlavou štátu. Má v tom prsty prezidentova manželka Lívia (64)?

Bednářová bola osobnou letuškou Václava Klausa minimálne štyri roky. Za ten čas bolo len málo letov, počas ktorých si prezident nevyžiadal práve ju. Vo vládnom špeciáli spolu prelietali takmer celý svet. Veľakrát aj v prítomnosti Lívie Klausovej, o ktorej letuška často hovorila ako o kamarátke.

„Keď zistila, že s prezidentom už lietať nebude, bola z toho pekne mimo,“ opísal jej reakciu denníku Blesk človek z blízkosti Bednářovej. Postarala sa o to prvá dáma? „Na Klausa vraj kričala, nech aspoň berie ohľad na ich deti a vnúčatá,“ prezradili ľudia z Pražského hradu. Prezidentský pár má vraj tichú domácnosť, o čom svedčí aj utorkový prílet z Poľska. Vždy usmiata Lívia pôsobila totiž ustarane. Klausovci pristáli v pražských Kbeloch hodinu pred tým, ako premiér Mirek Topolánek, ktorý sa vracal z Izraela. Na palube jeho lietadla bola i Bednářová.

Petra Bednářová opúšťala letisko hodinu po odchode prezidentského páru.
Trest pre prezidentovu milenku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Blesk.cz)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu