Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Český prezident Klaus: Prichytený s milenkou?!

Prezident si odváža sexi blondínu do hotela za Prahou. Zobraziť galériu (3)
Prezident si odváža sexi blondínu do hotela za Prahou.

PRAHA - Prezident Klaus má milenku! Ako dokazujú fotky denníka Aha!, po piatkovom podpísaní prezidentského sľubu strávil noc v hoteli vo Vestci pri Prahe s mladou letuškou vládnej letky Petrou Bednářovou.

Otázkou je, ako sa zachová Klausová manželka Lívia, ktorá mu už jednu neveru pred niekoľkými rokmi odpustila. Zbalí Václavovi veci a podá žiadosť o rozvod? „Keď nechcete dbať na tisícročné tradície našej civilizácie, na kresťanské hodnoty, dôraz na klasickú rodinu a úctu ku každému ľudskému životu, nevoľte ma, pretože ja si tieto hodnoty ctím,“ tieto slová predniesol Václav Klaus pri prejave počas prezidentských volieb.

Len pár hodín po zložení prezidentského sľubu a slovách o morálke sa ocitol v náručí 25-ročnej atraktívnej blondínky Petry Bednářovej. Klaus s Petrou najprv v piatok strávili asi hodinu v golfom centre. Pred pol jedenástou večer Klausa s milenkou odviezla ochranka v Audi A8 do Sporthotelu vo Vestci pri Prahe. Prezident tam so sexi letuškou strávil celú noc, z hotela vyšli až o šiestej ráno. Klaus potom odviezol Petru na letisko a vydal sa za manželkou Líviou.

„Lívia samozrejme vie, že ju manžel podvádza. Keď sa o tom na verejnosti nehovorí, tak to znáša. Ale ak máte fotografie Klausa s milenkou, tak ju to rozzúri. Možno bude uvažovať i o rozvode,“ povedal denníku Aha! zdroj z okolia Lívie Klausovej. Prezidentovo stanovisko sa získať nepodarilo. „S pánom prezidentom som v piatok nebol. V pondelok odchádza na Slovensko, spýtam sa ho,“ uviedol jeho hovorca Petr Hájek.

Zdroj: Aha!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu