Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bolek Polívka kopol fanúšika do zadku!

Takto Polívka vypoklonkoval otravného fanúšika.
Takto Polívka vypoklonkoval otravného fanúšika.

PRAHA - Český lev má za sebou jubilejný 15. ročník! Čo sa na ňom dialo? Bolek Polívka kopol do zadku nepríjemného fanúšika a nechal ho vyviesť ochrankou! Aňa Geislerová sa chválila fotkou svojej dcéry Stelly na mobile, exprezident Havel s manželkou Dagmar sa zabávali do pol tretej rána a Jaroslav Dušek vrátil filmovým cenám vtip a šmrnc.

„Došlo pitie, idem domov,“ zavelil herec Bolek Polívka o pol štvrtej ráno a vydal sa z baru pražskej Lucerny, kde sa odovzdávanie filmových cien konalo, domov. V pasáži ho však ešte zastavil obzvlášť otravný fanúšik, ktorý predtým obťažoval viacero iných hercov, a Bolkovi ponúkol s pohŕdavými slovami prázdnu fľašu od whisky. „To si zaslúži pár faciek,“ komentoval to Polívka a kopol mladíka do zadku. Potom už chlapca odviedla ochranka.

Najviac si večierok užila Aňa Geislerová, ktorá sa po chvíľke vrhla na niečo ostrejšie. Dobre sa bavili aj Václav Havel s manželkou Dagmar. Pri ich stole obloženom pohárikmi so šampanským, sa striedala hviezda za hviezdou. Halina Pawlovská, Martin Stropnický s Veronikou Žilkovou a mnoho ďalších. Český exprezident, ktorý je po operácii, vydržal v Lucerne do pol tretej rána.

Zdroj: Aha!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu