Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Judínyová prehovorila o vojne v Smotánke: Hablovičová ide proti sebe!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (18)
Erika Judínyová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA- Sexi moderátorka Erika Judínyová (36) sa po tvrdých vyjadreniach exkolegyne Lucie Hablovičovej (29) rozhodla prehovoriť o konfliktoch v zákulisí ich spoločnej relácie.

Zdá sa teda, že na povrchu lahodná Smotánka má v skutočnosti kyslú príchuť. Čo sa v skutočnosti stalo medzi blondínkou a tmavovláskou?! "Lucia ide proti sebe," tvrdí Erika.

Počas rekordnej sledovanosti relácie dala pred pár dňami Smotánke zbohom jej dramaturgička Lucia Hablovičová. Ešte predtým obvinila jej moderátorku Eriku Judínyovú (36) z pretláčania osobných záujmov a prílišnej bulvarizácie relácie.

Po tvrdých útokoch bývalej kolegyne sa však rozhodla prehovoriť aj samotná Judínyová. "Rozhodne robíme Smotánku korektne, aby bola komerčne zaujímavá. O neslušnom bulváre, nemôže byť ani reč o čom svedčia najmä naše nadštandardné vzťahy so známymi osobnosťami. Ak Lucia Hablovičová niečo také tvrdí, ide sama proti sebe. Všetky akcie a výber osobností totiž schvaľovala práve ona, ako dramaturgička," tvrdí moderátorka jednej z momentálne najsledovanejších markizáckych relácií.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Judínyová prehovorila o vojne
Zobraziť galériu (18)
Viac o vojne v Smotánke si prečítate v najnovšom vydaní NOVÉHO ČASU NEDEĽA.
  

NOVÝ ČAS NEDEĽA už dnes predaji na celomSlovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu